ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Αντώνης Δασκαλόπουλος: "Πρόσκληση σε μια ανοιχτή συνάντηση για το ΤΕΙ" ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Αντώνης Δασκαλόπουλος: "Πρόσκληση σε μια ανοιχτή συνάντηση για το ΤΕΙ" ...

Μη μας ξαναπιάσουν στον ύπνο!!!!!!!!Το 2013 με το σχέδιο «Αθηνά» το ΤΕΙ  Γρεβενών υποβαθμίστηκε. Τα τρία τμήματα που
λειτουργούσαν  καταργήθηκαν και ιδρύθηκε καινούργιο, που όμοιό του λειτουργούσε στην Κοζάνη .Στην επικείμενη συγχώνευση ΑΕΙ – ΤΕΙ τι μέλει γενέσθαι?

Το βαθύ Κοζανίτικο κράτος εδώ και καιρό απεργάζεται σενάρια συρρίκνωσης και γιατί όχι αφανισμού του ΤΕΙ Γρεβενών. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!

Εμείς για ακόμα μια φορά θα παραμείνουμε θεατές σε αυτό το θέατρο του παραλόγου? Καιρός να αφυπνιστούμε, να αντιδράσουμε, να ομονοήσουμε,  να διεκδικήσουμε την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του σύγχρονου  ΤΕΙ μας.

 Η αξιοποίηση  των ολοκαίνουργιων κτιριακών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ και των Εστιών μας αποτελούν τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές μας .


Έχοντας περιφερειακή συνείδηση,  διεκδικούμε ισότιμη κατανομή των Πανεπιστημιακών τμημάτων σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας .

Καλώ λοιπόν όλους τους φορείς και τους πολίτες των Γρεβενών την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ.  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  σε μια ανοιχτή συνάντηση για να συζητηθεί το πρόβλημα και να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειές μας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης  Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού
 Δυτικής Μακεδονίας
κ. Δασκαλόπουλος  Αντώνιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου