ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΕΠΣ Γρεβενών: ΣΕΙΡΗΝΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 2-1 (video) - Γράφει ο Κώστας Μάρκου

Μετά από ένα δραματικό και αγωνιώδες παιχνίδι, ο ΑΟ Σειρήνα «χτύπησε» στο
φινάλε και διατήρησε το απόλυτο σε επιτυχίες.

Δύο όψεις είχε η αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Λαβού ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι του Νίκου Τόλη στην επανάληψη. Τελικά η Σειρήνα πίεσε, είχε αντίπαλο τα… δοκάρια, όμως πήρε το «τρίποντο». Στο 36΄ ο Γιώργος Λάμαρης με σουτ έκανε το 0-1, στο 37΄ ο Λιούρας είχε κάθετο δοκάρι. Στο 46΄ ισοφάρισε ο Δημήτρης Πετκανάς με σουτ, στο 60΄ σουτ του Μήττα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 70΄ κεφαλιά του Λιούρα στο οριζόντιο δοκάρι, τελικά στο 88΄ ο Φαρμάκης μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. Καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη (Παπαδόπουλος, Δρουδάκης).

ΣΕΙΡΗΝΑ: Φώτης, Μπόζιαρης, Κολέτσος, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, Παπαδόπουλος, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΑΝΑΣ, Κουτσίκος (80΄ Καραγιάννης), Τσιάρας (70΄ Παπανικολάου), Μήττας, Λιούρας.

ΔΕΣΚΑΤΗ: Ε. Πέτσας, ΛΑΜΑΡΗΣ, Κουσιώρας, Τσιλινίκος, Ζ. Πέτσας, Τσικρίκης, Γκουγκογιάννης, ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ, Τζιώλας, Παπακωνσταντίνου, Κίτσος.

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ-ΠΥΡΣΟΣ 0-3 (εικόνες από το faspyrsos.blogspot.com): 



Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο β΄ μέρος, ο Πυρσός προχώρησε με νέα νίκη. Η ομάδα του Χρήστου Λάλλου ήταν μέτρια στο α΄ μέρος, πολύ βελτιωμένη στην επανάληψη και κέρδισε δίκαια. Δύο γκολ ο Ορέστης Κηπουρός (27΄, 88΄), το άλλο ο Μάριος Κατσαντώνης (65΄).

ΠΥΡΣΟΣ: Σκλαβενίτης, ΣΙΔΕΡΗΣ, Λάβδας, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Φετσάνης (37΄ λ.τ. Παναγιωτόπουλος), ΚΗΠΟΥΡΟΣ, Τσαπαλιάνας, Ζάχος (65΄ Παπαξάνθης), Νικολάου (75΄ Τζημουρώτας), ΜΠΟΛΛΟΣ.

*Στο άλλο ματς, Κοκκινιά/Πολύδενδρο-Μηλιά 0-4.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ





ΜΕΓΑΡΟ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 2-4: Μετά από ένα αγώνα με πολλές συγκινήσεις και διακυμάνσεις στο σκορ, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας συνέχισε την ξέφρενη πορεία του με νέα νίκη. Το συγκρότημα του Γιώργου Βλάχου μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο ημίχρονο. Η αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Παπαστέργιου, σε συνδυασμό με την είσοδο του αρχηγού των γηπεδούχων, Βασιλόπουλου, στην επανάληψη άλλαξε το σκηνικό και το Μέγαρο ισοφάρισε. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη, έχοντας σούπερ πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Τασούλα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το Μέγαρο του Χρήστου Μπουκογιάννη. Στο 16΄ ο Τασούλας αξιοποίησε ωραία μπαλιά του Ντούλε (0-1), στο 27΄ φοβερή «κούρσα» του Παπαμιχαήλ και την κατάλληλη στιγμή μπαλιά στον Τασούλα, που δεν αστόχησε (0-2). Μέσα σε δώδεκα λεπτά ισοφάρισε το Μέγαρο, με δύο γκολ του Κώστα Βασιλόπουλου (στο 52΄ με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Χρυσή και στο 64΄ με κοντινό πλασέ). Στο 70΄ ο Τασούλας στην αντεπίθεση με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-3, στο 72΄ ο Κτηνοτροφικός Αστέρας φωνάζει για πέναλτι (ανατροπή του Ντούλε), στο 93΄ ο Ανδρέας Παπαμιχαήλ από κοντά πέτυχε το 2-4. Καλός ο διαιτητής Καραλιόλιος (Φαλτάκας, Ρότσικας).

ΜΕΓΑΡΟ: Μπαντής, Τσιοπλής (78΄ Λιούζας), ΧΡΥΣΗΣ, Ζιάκας, ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ, Καρανάσιος, Τσέλα, ΣΤΑΜΟΣ (83΄ Μπασαγιάννης), Φούντογλου (46΄ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), Βλέτσος, Δρόσος.

ΚΑΛΗΡΑΧΗ: ΑΤΕΣΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΤΑΣΟΥΛΑΣ, Σούλας, Ντούλε, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, Ντεμάι (75΄ Κυριακίδης), Ματθαίλης, Σαρτικίδης, Τσέλα, Παπαστέργιος (40΄ λ.τ. Κουτσομπίνας).

ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ: Από τα ασυνήθιστα στιγμιότυπα του αγώνα στο Μέγαρο, ότι ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Στάμος, επέστρεψε από την Καληράχη στα Γρεβενά με το… άλογό του, διανύοντας απόσταση 16 χιλιομέτρων!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου