ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Δεν πετάμε τίποτα – 10 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το κατακάθι του καφέ (λίστα)



Είναι πραγματικά απίθανο πώς το κατακάθι του καφέ μπορεί να βρει εφαρμογή στην κουζίνα ή στον κήπο σας,..
ακόμα στο δέρμα αλλά και στην απομάκρυνση των ενοχλητικών εντόμων ή ερπετών. Στη λίστα που ακολουθεί παρουσιάζονται 10 έξυπνες ιδέες χρήσης για το κατακάθι που έμεινε στο φλιτζάνι χωρίς να χρειαστεί να καταλήξετε στην… καφετζού!
1. Φυσική απολέπιση στο δέρμα
Αναμείξτε το κατακάθι με λίγο λάδι καρύδας και λίγη μαύρη ζάχαρη. Κάντε απαλό μασάζ στο σώμα και ξεπλύνετε..

2. Κοπριά για τα φυτά
Χρησιμοποιήστε το κατακάθι του καφέ ως κοπριά για τα τριαντάφυλλα, τις αζαλέες, τις ορτανσίες και τις καμέλιες. Προσφέρει φυσική οξύτητα στα φυτά και επιπλέον θρεπτικά συστατικά.

3. Απομακρύνετε τα μυρμήγκια
Ψεκάστε με το κατακάθι του καφέ γύρω από τις περιοχές που τα βλέπετε συνήθως να περπατάνε και πείτε «αντίο» στα ενοχλητικά μυρμήγκια.

4. Διώξτε τα σαλιγκάρια από τα φυτά
Ρίξτε λίγο κατακάθι στα σημεία εκείνα των γλαστρών που συνηθίζουν να βρίσκονται τα σαλιγκάρια ή οι γυμνοσάλιαγκες. Δεν θα τα ξαναδείτε!

5. Διευκολύνετε τον καθαρισμό του τζακιού
Πριν καθαρίσετε το τζάκι, ρίξτε πάνω στη στάχτη λίγο κατακάθι και έτσι το «νέφος’ σκόνης θα μειωθεί αισθητά κατά τον καθαρισμό.

6. Βάψτε τα πασχαλινά αυγά
Ρίξτε κατακάθι σε ζεστό νερό και βράστε στη συνέχεια τα αυγά σας. Θα πάρουν ένα απαλό καφέ χρώμα, ενώ είναι απόλυτα οικολογικός τρόπος βαφής χωρίς χημικά.

7. Κρατήστε τις γάτες μακριά από τον κήπο..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου