ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ποια είναι η αγαπήμενη στάση του κάθε ζωδίου;




Πώς το.. κάνει το κάθε ζώδιο;
Πώς προτιμάει να γεύεται τον
έρωτα; Αλλά στ' αλήθεια, όχι αυτά που λένε! Γιατί υπάρχουν οι ερωτικές συμβάσεις, που θολώνουν την εικόνα, από τη μια. Και υπάρχουν και τα στερεότυπα, που προσπαθούν να τα δικαιώσουν όλα τα ζώδια, από την άλλη. Ε λοιπόν, δεν θα σας πούμε πώς το κάνουν απλά, αλλά πώς ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν και δεν το λένε σε κανέναν, ούτε και στον εαυτό τους! Θα σας δώσουμε τον απόλυτο και ειλικρινέστατο οδηγό του ΣEΞ βάσει ζωδίου!





Κριός
Στον Κριό αρέσουν τα άγρια παιχνίδια. Το λέει κιόλας, δεν έχει πρόβλημα. Του αρέσει να τον περιποιείται το ταίρι του βασιλικά, και του αρέσει πολύ το στοματικό ΣEΞ . Αλλά μόνον να το δέχεται, ο Κριός δεν λέει να προσφέρει τέτοιες απολαύσεις. Του αρέσει να κάνει έρωτα σε μέρη όπου μπορεί να σας πιάσουν, σε πάρκα και σε κρυφές γωνίες μαγαζιών!

Ταύρος
Το σημείο που τρελαίνει τους Ταύρους, είναι ο λαιμός. Αγαπάνε τα χάδια και τα φιλιά σε όλη την περιοχή του αυχένα. Ο έρωτάς τους είναι πολύ αργός και τους αρέσει να διακόπτουν για να κρατάνε την ηδονή! Στην πραγματικότητα είναι λίγο φανταχτεροί! Οργανώνουν το τι θα σου κάνουν και πώς, γιατί είναι εγωιστές στον έρωτα, με την καλή έννοια, και θέλουν να είσαι πολύ ικανοποιημένος μαζί τους. Ξέρεις ποιο είναι το τρομερό; Το τι θα σου κάνουν και πώς και τι ακριβώς είπες, θα το πουν στους φίλους τους! Θέλουν πάρα πολύ να παινευτούν για το πόσο σε ευχαρίστησαν. Αλλά, θα σε ευχαριστήσουν, είναι σίγουρο.

Δίδυμοι
Οι δοκιμαστές τους ΣEΞ. Τους αρέσει να κάνουν τα πάντα και είναι πολύ ανοιχτοί σε προτάσεις. Δέχονται να χρησιμοποιήσουν βοηθήματα, να υποταχτούν, να υποτάξουν. Τους αρέσει να αλλάζουν ρόλους. Και τους αρέσει το ΣEΞ να ξεκινάει ήδη από το πολλά υποσχόμενο ερωτικό παιχνίδι σε δημόσιο χώρο. Η στάση που τους τρελαίνει είναι στο όρθιο, με οποιοδήποτε συνδυασμό, και, όχι γρήγορα! Αργά, αισθησιακά και όρθια Μόνον οι Δίδυμοι μπορούν να το καταφέρουν
αυτό!

Καρκίνος
Δεν θέλουν να κάνουν ΣEΞ, οι Καρκίνοι κάνουν έρωτα. Είναι το πιο συντηρητικό από τα υδάτινα ζώδια, και αν θελήσεις κάτι παραπάνω ή έξω από τα καθιερωμένα, θα σε ρωτήσουν πού τα έμαθες αυτά τα πράγματα και θα προσβληθούν! Ο έρωτας είναι για τους Καρκίνους ένα παιχνίδι τρυφερότητας και η αγαπημένη τους στάση είναι αγκαλιά στο κρεβάτι, πλάι - πλάι. Τους γεμίζει τρυφερότητα και τους θυμίζει λίγο και την εμβρυακή στάση, που είναι η αγαπημένη τους. Οτιδήποτε άλλο, θα το κάνουν μόνο για να σε ευχαριστήσουν, αλλά δεν θα το ευχαριστηθούν...


Λέων
Αν είσαι με Λέοντα, είτε άντρα είτε γυναίκα, πρέπει να ετοιμαστείς να κάνεις όλη τη δουλειά...Τους αρέσει να σου δείχνουν το σώμα τους και θεωρούν ότι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ερεθιστείς και να κάνεις όλα τα υπόλοιπα εσύ! Μπαίνουν κατευθείαν στο ψαχνό, αν θες προκαταρκτικά, κάντα με άλλον! Ο έρωτας είναι για τους λέοντες μια κατάσταση επίδειξης υπεροχής και απολαμβάνουν να κάνουν έρωτα στα εχμμ...στα τέσσερα, μπροστά στον καθρέφτη, για να βλέπετε και οι δύο το βασιλικό ερωτικό του παράστημα.

Παρθένος
Ο απρόβλεπτος εpαστής. Υποτίθεται ότι είναι ψυχροί και εγκεφαλικοί. Δεν είναι καθόλου. Κάνουν τα πάντα στο σεξ, αλλά δυστυχώς μόνον όταν το θέλουν οι ίδιοι πολύ. Θα κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν, έχουν τον τρόπο τους να το επιβάλλουν αυτό. Και το μυστικό που δεν θα σου πουν ποτέ: είναι λίγο σαδιστές! Τους αρέσει να σε πονάνε, λίγο όμως, σαν παιχνίδι και ποτέ επικίνδυνα.

Ζυγός
Ο Ζυγός υποτίθεται ότι κάνει τα πάντα και είναι ανοιχτός και όλα αυτό. Βεβαίως και τα κάνει, γιατί θέλει να κρατήσει την καλή του φήμη. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει είναι ένα παλιό καλό ιεραποστολικό, και βέβαια πολλά χάδια και φιλιά, τρελαίνεται για στοματικό έρωτα, και ο άντρας και η γυναίκα Ζυγός. Κανονικά, αν νομοθετούσαν για τον έρωτα, θα ήταν η μόνη αποδεκτή πρακτική! Είναι το απόλυτο θέλω τους. Επίσης, έχουν τάσεις υποταγής, αλλά δεν το παραδέχονται! Αν αφηνόντουσαν ελεύθεροι να το ζήσουν, θα ήταν πολύ ευτυχισμένοι.




Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι βίαιος στον έρωτα και πολύ παθιασμένος . Επειδή το σεξ είναι η απόλυτη προτεραιότητά του, μπαίνει στον κόπο να κάνει και πράγματα που δεν θέλει, φτάνει να μπορέσει να ικανοποιηθεί. Αλλά αυτό που τον τρελαίνει είναι το ΣEΞ με διάρκεια και μεγάλη ποικιλία, όλη νύχτα . Κάνει σενάρια και σου ζητάει να τα ακολουθήσεις. Αγαπάει όλων των ειδών τους εξτρεμισμούς. Και μπορεί να γίνει σοβαρός σαδιστής. Επιδιώκει να βρει συντρόφους που έχουν τάσεις υποταγής.

Τοξότης
Ένας καλός μαθητής του έρωτα. Του λες τι θέλεις, στο κάνει. Του λες να δοκιμάσουμε κι αυτό, το δοκιμάζει. Του αρέσει το ΣEΞ στο ύπαιθρο, το ΣEΞ στο μπάνιο, το ΣEΞ στη βεράντα και γενικά του αρέσει πολύ το ΣEΞ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει χατίρια, και αυτό είναι το πολύ καλό του. Έχει μεγάλη ευαισθησία στην περιοχή των ποδιών και της κοιλιάς και λατρεύει τα χάδια εκεί. Είναι πολύ των προκαταρκτικών. Μια δήθεν αδιάφορη κίνηση πάνω από την ευαίσθητη περιοχή, τον απογειώνει αμέσως! Και θέλει πολλά, πολλά φιλιά, you know where. Είναι όμως καλό παιδί και τα ανταποδίδει με μεγάλη χαρά.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι έχουν το μεγάλο προσόν της αντοχής. Και έχουν και ένα άλλο προσόν, ακαταμάχητο, και οι άντρες και οι γυναίκες: κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους, ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν έχουν όρεξη. Δεν είναι πολύ εφευρετικοί, αλλά ακολουθούν αυτόν που είναι! Λατρεύει τη διάρκεια και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη το σεξ, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό...

Υδροχόος
Η ψυχεδέλεια στην υπηρεσία του έρωτα. Τίποτα προγραμματισμένο, τίποτα προβλέψιμο. Του αρέσει να κάνει έρωτα οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μπορεί να κάνει έρωτα γρήγορα, αργά, απολαυστικά, άγρια, ήσυχα, ό,τι να ναι...Στην μικρή ηλικία, ο άντρας είναι λίγο ...γρήγορος. Μετά μαθαίνει να το ελέγχει. Ε όταν το μάθει, δεν σταματάει. Εκφράζει και μια κάποια μελαγχολία με το ΣEΞ, είναι λίγο τραγικός ώρες - ώρες και προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Ιχθείς
Αργή ηδυπάθεια και πολλή τρέλα. Όταν κάνεις έρωτα με Ιχθύ, είναι σαν να κάνεις με δύο ανθρώπους. Είναι εγωιστής στον έρωτα. Του αρέσει να έχει άπλετη θέα, κυρίως με τα μάτια ερεθίζεται. Μπορεί να κάνει έρωτα πολύ, πάρα πολύ ώρα. Η γυναίκα Ιχθείς είναι από τις λίγες που προτιμούν - πραγματικά - να είναι από πάνω. Ο άντρας Ιχθείς απολαμβάνει αν είναι από κάτω. Του αρέσει να φωτογραφίζει την ώρα του ΣEΞ, να διακόπτει για να κάνει διάφορα άσχετα, είναι λίγο τρελούτσικο ζώδιο .

oroskopos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου