ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

7 τροφές που καθαρίζουν τις αρτηρίες

ΔΙΑΤΡΟΦΗ 

Yπάρχουν κάποιες μαγικές τροφές που θα σας βοηθήσουν σε ζητήματα καρδιάς. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως...

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι οι βουλωμένες αρτηρίες, οι οποίες είναι το αποτέλεσμα μια αλληλουχίας λανθασμένων επιλογών στη διατροφή και τον τρόπο ζωής μας. Η λύση βρίσκεται στο πιάτο σας!
Αβοκάντο
Αυτή η υπερτροφή  μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο. Eναι πλούσιο  σε κάλιο και μαγνήσιο, δύο βασικές ενώσεις για τη θεραπεία της υπέρτασης. Μάλιστα, περιέχει αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά περισσότερο από άλλα φρούτα, όπως οι μπανάνες ή τα ακτινίδια.

Λάδι
Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όταν τα μόρια της κακής χοληστερόλης αναμειγνύονται με μονοακόρεστα λιπαρά (όπως αυτά που βρίσκουμε στο ελαιόλαδο), έχουν μικρότερη πιθανότητα να οδηγηθούν σε οξείδωση. Είναι νόστιμο, υγιεινό και κάνει καλό στην υγεία.
 


Σπαράγγια
Είναι μια πραγματική υπερτροφή. Περιέχει βιταμίνες  A, E και C, K που δυναμώνουν το νευρικό μας σύστημα, μας προστατεύουν από μυκητιάσεις και ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Άτομα που πάσχουν από υπέρταση πρέπει να τιμούν τα συγκεκριμένα λαχανικά αφού το μεταλλικό άλας του καλίου που περιέχουν, κατεβάζει την αρτηριακή πίεση.

Ρόδι
Ο χυμός του έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, βοηθώντας στην καταπολέμηση της σκλήρυνσης των αρτηριών. Μειώνει τις βλάβες στα αγγεία και επιβραδύνοντας την εξέλιξη της αθηροσκλήρωσης. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι ο χυμός ροδιού μειώνει τις επιδράσεις του στρες στα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο δρα ως αγγειοδιασταλτικό.

Μπρόκολο...

Τα υπόλοιπα ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου