ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Μυστική πτήση: Νέες «χρυσές» αποκαλύψεις για το αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα




Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για
την μυστική πτήση που έκανε το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα. Τις αποκαλύψεις έκανε ο βουλευτής της Βενεζουελάνικης αντιπολίτευσης Χοσέ Γκέρα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής τόνισε πως η άφιξη του Χόρχε Αρεάσα (υπουργός εξωτερικών) στην Αθήνα έχει σχέση με τον χρυσό της Βενεζουέλας που το καθεστώς Μαδούρο βγάζει έξω από τη χώρα.
«Βγάζουν τον χρυσό από τη χώρα με έναν τρόπο λαθραίο. Είναι πιθανό, να χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Γκέρα τονίζοντας πως «χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πάρουν ευρώ τα οποία εισάγουν στο Καράκας».


Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Αναλυτικότερα, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης σημείωσε πως το κυβερνητικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στην χώρα μας, επειδή η Ελλάδα είναι στην ίδια γραμμή με τον Μαδούρο, ενώ μάλιστα δήλωσε απογοητευμένος για το γεγονός ότι η χώρας μας στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο.
Να θυμίσουμε, ότι νωρίτερα με ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας  επιβεβαίωσε ότι στο αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ανεφοδιασμό καυσίμων επέβαινε ο Χόρχε Αρεάσα.Ακόμη τέσσερις φορές στην Αθήνα κυβερνητικά αεροσκάφη της Βενεζουέλας
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το συγκεκριμένο αεροσκάφος καθώς επίσης και άλλα αεροσκάφη της Βενεζουέλας έχουν προσγειωθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άλλες τέσσερις φορές στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ γνωστός ο λόγος ή ποιοι επέβαιναν.





Στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα καταγγέλλουν ότι κατά την ίδια χρονική περίοδο που το αεροσκάφος βρέθηκε στην Αθήνα η κυβέρνηση του Μαδούρο έβγαζε από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας τόνους χρυσού, ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση φυγάδευσης στο εξωτερικό συγγενών κυβερνητικών στελεχών, που τους έχει απαγορευθεί η είσοδος στην ΕΕ.
  • Αναλυτικά όσα είπε ο βουλευτής της Βενεζουέλας στον ΣΚΑΪ:

pagenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου