ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ιλιγγος: Πόσα χρήματα ξόδεψε ο Ρονάλντο για 7 ημέρες διακοπών στην Ελλάδα



Στην Ελλάδα, για μια ακόμη φορά, πέρασε μέρος των καλοκαιρινών οικογενειακών του διακοπών ο Ρονάλντο. Και φυσικά δεν τσιγκουνεύτηκε σε τίποτα...


Ο άσσος της Γιουβέντους βρέθηκε για μερικές ημέρες στη μαγευτική Μεσσηνία, μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά τους και σύμφωνα με την ισπανική El Español, έμειναν σε πολυτελή βίλα, στην οποία το κόστος για διαμονή φθάνει τις 8.000 ευρώ τη βραδιά.

Πρόκειται για ένα μοναδικό κατάλυμα, 630 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο «προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα», μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας». Δεδομένου ότι ο Ρονάλντο έμεινε 7 βράδια στην εν λόγω βίλα για τη διαμονή του πλήρωσε 56.000 ευρώ. Και επειδή πέρασε εκπληκτικά στη βίλα του Costa Novarino, άφησε και 25.000 ευρώ πουρμπουάρ στο προσωπικό το οποίο φρόντιζε για τη διαμονή του.

Η οικογένεια Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μεσσηνία για τη γαλλική Ριβιέρα με ένα υπερπολυτελές σκάφος, το Africa 1, μήκους 47 μέτρων με έξι καμπίνες, μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο και κινηματογράφο.

Τα χρήματα για τον Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του 2019, δεν είναι θέμα καθώς η προσωπική περιουσία του φθάνει το 1 δισ. δολάρια.

economistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου