ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Πριν τα 30 -Ολα όσα οφείλει να έχει κάνει μια γυναίκα για τον εαυτό της

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Πριν τα 30 -Ολα όσα οφείλει να έχει κάνει μια γυναίκα για τον εαυτό τηςΗ ιδέα του να πατήσει μια γυναίκα τα πρώτα της -άντα είναι

αρχικά κάπως τρομακτική και προκαλεί συνήθως άγχος, στρες και υπαρξιακούς προβληματισμούς.


Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα, που από τη μια στιγμή στην άλλη συνειδητοποιούμε πως δεν μένουν πια περιθώρια, ούτε και η διάθεση για να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ονειρευόμασταν νεότερες.
Επειδή λοιπόν, στα τριάντα μας χρόνια πρέπει να είμαστε γεμάτες από εμπειρίες προτείνουμε να φτιάξεις τη δική σου λίστα, σημειώνοντας εκείνα τα πράγματα που οφείλεις στον εαυτό σου!
  • Ολοκλήρωσε κάποιο είδος ανώτατης εκπαίδευσης και εξειδίκευσης
Σίγουρα η επαναπροσαρμογή στα θρανία είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά ακόμα και κάποια εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι αρκετά για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους στην καριέρα σου.
  • Ανακάλυψε πτυχές του εαυτού σου μέσα από χόμπι
Ένας δημιουργικός, αγχολυτικός τρόπος όχι μόνο να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο, αλλά να μάθεις τον εαυτό σου και να ανακαλύψεις ίσως και κρυφά ταλέντα σου.
  • Ταξίδεψε μόνη
Δεν χρειάζεται να φτάσεις και στην άκρη του κόσμου, αλλά πρέπει να ζήσει έστω και μια φορά στη ζωή σου αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Με τον τρόπο αυτό, θα απολαύσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψεις λιγάκι με τα λάθη σου, με τις ατέλειες σου και να επαναπροσδιορίσεις καταστάσεις.
  • Βάλε βάσεις για μια καλή σωματική υγεία
Όσο μεγαλώνουμε, όλο και μεγαλύτερη δυσκολία θα αντιμετωπίσουμε με το σωματικό μας βάρος. Η ηλικία μεταξύ είκοσι και τριάντα είναι ιδανική για να θέσεις τις βάσεις μιας καλής υγείας και ζωής, εκπαιδεύοντας το μυαλό και το σώμα.
  • Βγες εκτός ορίων
Δεν εννοούμε να αποκτήσεις νεύρα, αλλά να μάθεις να λειτουργείς και εκτός του comfort zone σου, δηλαδή την κατάσταση εκείνη κατά την οποία δεν ρισκάρεις και δεν εκτίθεσαι. Ξεβολέψου λοιπόν!
  • Πες “ναι” στον έρωτα
Υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στη γη από αυτό που σου αφήνει ο έρωτας; Κατηγορηματικά όχι! Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και ευάλωτο, για να ερωτευθεί, να αγαπήσει, να μάθει μέσα από τα σωστά και τα λάθη μιας σχέσης ή μιας “περίπου σχέσης”, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληγωθεί. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και το πάθημα γίνεται μάθημα!

bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου