ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Δείτε πόσα έχουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο.. (ανά χώρα)


de2dd8e10c314e02397549f6ca0293e1_L




Από τη βιομηχανία της ενέργειας και της

μόδας μέχρι και την… μερέντα ασχολούνται οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο.

Μπορεί οι ΗΠΑ να εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κορυφή της λίστας όμως και οι δισεκατομμυριούχοι σε χώρες όπως η Ισπανία, το Μεξικό, και η Γαλλία μπορούν και τους συναγωνίζονται σε… δισεκατομμύρια τους βορειοαμερικανούς!

Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από τους δισεκατομμυριούχους σε αυτή τη λίστα είναι αυτοδημιούργητοι, ενώ άλλοι έχουν κληρονομήσει τις περιουσίες τους αλλά είχαν το επιχειρηματικό δαιμόνιο ώστε να τις αυξήσουν.

ΔΑΝΙΑ - KJELD KIRK KRISTIANSEN 13.1 ΔΟΛΑΡΙΑ
Ξεκινάμε με τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας πίσω από το αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας: των Lego. Ως αγόρι, ο Kristiansen εργάστηκε με τον παππού του, Ole Kirk Κristiansen, δοκιμάζοντας μικροσκοπικά τούβλα και το τι θα μπορούσαν να κάνουν με αυτά.

ΑΥΣΤΡΙΑ - DIETRICH MATESCHITZ, 13,2 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ
Ο συνδημιουργός του energy drink, Red Bull, χρησιμοποίησε την τεράστια περιουσία του για να δημιουργήσει τη δική του αγωνιστική ομάδα στη Formula 1. Επίσης, έχει ένα ιδιωτικό γκαράζ όπου διατηρεί τη συλλογή του από αεροπλάνα.

ΡΩΣΙΑ - LEONID MIKHELSON, 14,4 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ
Ο Mikhelson είναι ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας φυσικού αερίου Novatek. Ξεκίνησε τη ζωή ως εργοδηγός σε μια κατασκευαστική εταιρεία και κατάφερε να γίνει ο πλουσιότερος πολίτης της Ρωσίας.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ HINDUJA, 14,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ
Οι άνθρωποι πίσω από τον Όμιλο Hinduja, ένα παγκόσμιο όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων που εδρεύει στο Λονδίνο, είναι πλουσιότεροι πολίτες της Βρετανίας με τα ετήσια έσοδα της εταιρείας να είναι πάνω από 20 δις, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - PRINCE ALWALEED BIN TALAL ALSAUD, 17,3 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ
Ο πρίγκιπας, είναι ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος μέτοχος του Βασιλείου Holding Company της Bin Talal Alsaud και έχει επίσης μεγάλα συμφέροντα στην Citigroup και στην 20th Century Fox.

ΣΟΥΗΔΙΑ - STEFAN PERSSON, 20,8 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ
Ο Persson (αριστερά) πήρε τη σκυτάλη από τον πατέρα του και είναι πρόεδρος της εταιρείας μόδας Η&M που ιδρύθηκε το 1982. Από τότε, η εταιρεία έχει περάσει σε νεα εποχή και είναι πιο δυναμική από ποτέ.

ΙΤΑΛΙΑ - MARIA FRANCA FISSOLO, 22,1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως “μια μερέντα” θα μπορούσε να αξίζει τόσα πολλά χρήματα! Και όμως, η Maria Franca Fissolo – η χήρα του δημιουργού της Nutella, Michele Ferrero, κληρονόμησε τον πλουσιότερο άνθρωπο της Ιταλίας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - BEATE HEISTER ΚΑΙ KARL ALBRECHT JR., 25,9 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ
Μπορεί να φαίνεται σαν η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi να έχει έρθει από το πουθενά, αλλά στην πραγματικότητα ιδρύθηκε από τους Karl και Theo Albrecht το 1946. Τα παιδιά του, τα οποία εξακολουθούν να τρέχουν την αλυσίδα είναι όντως πολύ πλούσια.

Η συνέχεια εδώ


loading...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου