ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Τα περίεργα σημάδια που μαρτυρούν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία σου



Αρκεί ένα φτέρνισμα, για να σας πείσει ότι βρίσκεστε στα
πρόθυρα γρίπης;

Οι περισσότεροι θεωρούν λανθασμένα πως τέτοιου είδους σημάδια είναι τα μόνα προειδοποιητικά για την κατάσταση της υγείας τους, όμως το σώμα μιλάει με τη δική του γλώσσα σχεδόν καθημερινά.


Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στις κινήσεις των χεριών, των ματιών ή των χειλιών που χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια μιας παράστασης ή στις κινήσεις εκείνες που υπόσχονται να σας αποδείξουν ότι ο σύντροφος σας σάς ποθεί πραγματικά.

Μιλάμε για τα σημάδια του σώματος ή αλλιώς τις αντιδράσεις που προδίδουν, ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά με την υγεία σας, αλλά συχνά τις παρακάμπτετε είτε από αμέλεια είτε από έλλειψη χρόνου. Και σε αυτό εσείς οι γυναίκες είστε πιο επιρρεπείς.

Ωστόσο, η κλινική εκπαιδεύτρια Μαργκαρίτα Ρορ συμβουλεύει ότι θα πρέπει να φροντίζετε για τη διάγνωση μιας οποιασδήποτε πάθησης, πριν αυτή δημιουργήσει σοβαρά και μη αναστρέψιμα προβλήματα.
Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω αλλαγές στο σώμα σας, σκεφτείτε ότι αυτό είναι το πρώτο «καμπανάκι» και επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Δυσάρεστη αναπνοή

Οταν η δυσάρεστη αναπνοή είναι ένα χρόνιο «φαινόμενο» τότε πρόκειται για πρόβλημα ουλίτιδας, όπως υποστηρίζει η Ρορ, το οποίο αν δεν το θεραπεύσετε, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση τα ούλα σας, ακόμα και απώλεια ορισμένων δοντιών.

Σκούρο χρώμα στα ούρα

Πιθανό δείγμα αφυδάτωσης και όχι συνέπεια κάποιου ποτού που καταναλώσατε το προηγούμενο βράδυ. Εστιάστε στην καθημερινή ενυδάτωση του οργανισμού και την υγιεινή διατροφή.

Το μήκος των δακτύλων σας..


Η συνέχεια εδώ


loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου