ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

10 κανόνες του γάμου που ΔΕΝ πρέπει να ακολουθείτε





Ο γάμος είναι δύσκολος. Κακά τα ψέματα. Και αν σας φαίνεται δύσκολο να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μοιραστείτε μαζί του μια ζωή, σίγουρα θα σας φανεί..
δυσκολότερο να παραμείνετε μια ζωή μέσα στο γάμο…
Δείτε λοιπόν, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε.
Οι κανόνες ενός γάμου, εκτός από αυτούς που διαβάζει ο παπάς στην εκκλησία είναι πολλοί και παγκόσμοι. Δεν είναι σπάνιο το νιόπαντρο ζευγάρι συχνά να νιώθει πως με το γάμο εισέρχεται σε μια περίοδο της κοινής ζωής του, στην οποία οι κανόνες και οι απαγορεύσεις είναι περισσότερες από τις απολαύσεις.
Για να αποφύγετε αυτή την παγίδα, που είναι συνήθως ορισμένη από τους γονείς και τα πεθερικά του ζεύγους, που έχουν άλλες αντιλήψεις, περασμένων εποχών, ξεκινήστε με τους κανόνες που επιβάλλεται να καταστρατηγείτε και θα δείτε πως όλα θα πάνε πολύ πιο αρμονικά, από το να αναγκάσετε τον καλό σας να κάνει σάουνα κάθε Σάββατο μαζί σας και την καλή σας να βλέπει μαζί σας ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή.

1. «Μην πέφτετε στο κρεβάτι με νεύρα»
Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις και καλύτερα να μην το προσπαθείς καν. Ομολογουμένως, δεν είναι καλό να πέφτεις με ένταση για ύπνο, είτε είσαι παντρεμένος, είτε όχι, όπως δεν είναι καλό να προσπαθείς να λύσεις τις διαφορές σου με τον/την σύζυγο όταν είστε και οι δύο κουρασμένοι. Ο ύπνος θα σας ξεκουράσει και θα ξυπνήσετε με διαφορετική –συνήθως θετικότερη- διάθεση να λύσετε όλα όσα σας χωρίζουν.
2. «Να είστε πάντα ειλικρινείς»
Η ειλικρίνεια είναι μια έννοια υπερεκτιμημένη, όταν για χάρη της θυσιάζονται τα συναισθήματα του ενός. Εν ολίγοις και πιο συγκεκριμένα δεν συστήνουμε τα ψεύδη, αλλά πάσα ειλικρίνεια σχετικά με παλαιότερες σχέσεις, που θα φέρουν συγκρίσεις, που θα φέρουν απογοήτευση δεν βοήθησε ποτέ καμία σχέση να ανθίσει.
3. «Κάνετε διακοπές πάντα μαζί»
Ο κανόνας της αποκλειστικότητας των διακοπών, δεν είναι μονο ανέφικτος σε πολλές περιπτώσεις, αλλά και επιβλαβής για την  υγεία της σχέσης. Η ανάγκη των συζύγων να περάσουν χρόνο μαζί είναι πολύτιμη και ανησυχητικό όταν δεν υπάρχει. Αν όμως ο ένας θέλει βουνό και η άλλη θάλασσα, αν η μία θέλει σπα και ο άλλος ελεύθερο camping, τότε από το να οδηγηθεί σε ρήξη η σχέση εν μέσω διακοπών, τότε καλύτερα να αφιερώσει ο καθένας μερικές μέρες στον εαυτό του και ύστερα όλοι ικανοποιημένοι να κάνουν κοινές διακοπές.

4. «Οι τσακωμοί, οδηγούν ολοταχώς σε διαζύγιο»
Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς τις καταστροφικές συνέπειες ενός γάμου που δεν εκτονώνονται οι εντάσεις. Γιατί εντάσεις πάντα θα υπάρχουν και όταν συσσωρεύονται μέσα μας,  όχι μόνο κάνουν κακό σε εμάς, αλλά και στη σχέση μας. Βρείτε τρόπο να λύνετε τις διαφορές σας χωρίς να εκτροχιάζεστε, ούτε εσείς ούτε τα βάζα στον αέρα, αλλά πάντα να θυμάστε να τις λύνετε!
5. «Τα παιδιά είναι πάντα προτεραιότητα»
Είναι συχνό φαινόμενο νέοι γονείς να βάζουν τη μεταξύ τους σχέση σε δεύτερη μοίρα, για χάρη των παιδιών, ξεχνώντας έτσι τη σημασία της υγιούς σχέσης, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τα ίδια τα παιδιά. Τα παιδιά δεν θα πάθουν τίποτα, ούτε θα νιώσουν εγκατάλειψη, αν αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας, κάνοντας πράγματα που σας διασκεδάζουν, αφήνοντας τις έννοιες για λίγο στην άκρη. Μην ξεχνάτε πως είναι σημαντικό για τα παιδιά να νιώθουν τους γονείς τους αγαπημένους και όχι να αντιλαμβάνονται πως είναι η αιτία της δυστυχίας τους.
6. «Μην κοιμάστε ποτέ σε ξεχωριστά κρεβάτια»..

Περισσότερα ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου