ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ιφιγένεια Στεργιούλα στο Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας: "Εφόσον θέλουμε να μιλήσουμε για ανεπτυγμένο τουρισμό ας μελετήσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο Χιονοδρομικό αρχικά" ... (video)




Η τοποθέτησή μου για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας:  

[Όσον αφορά προηγούμενη τοποθέτηση ότι στη Διοίκηση τοποθετούνται άτομα "άσχετα με τον φορεα"] δεν θεωρώ ότι το επάγγελμα παίζει ρόλο για να είσαι στον φορέα. 
Ο αθλητισμός είναι υγεία. Η ορθή λειτουργία όμως των υποδομών του είναι πολιτισμός! 
Επίσης οι θέσεις είναι ΑΜΙΣΘΊ και αφιερώνουμε πολλές ώρες του προσωπικού μας χρόνου για την ευημερία του χιονοδρομικού (πράγμα όχι τόσο εύκολο)}.
Αν και δεν κληθήκαμε επίσημα ως φορέας για να παραβρεθούμε στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο, βέβαια ενημερωθήκαμε από την πρόεδρο το μεσημέρι, ωστόσο δεν έφτασε ο χρόνος για να παρασταθούν όλα τα μέλη.
Όπως είναι γνωστό η νέα Διοίκηση του Χιονοδρομικού πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντά της στην οποία τυγχάνει να μετέχω και εγώ. Ενόψει της χειμερινής περιόδου ξεκινήσαμε την αντιμετώπιση διαφόρων σχετικών θεμάτων για να λειτουργήσει το χιονοδρομικό απρόσκοπτα και με επιτυχία. 
Έχουμε απευθυνθεί στον Δήμο με μια σειρά από αιτήματα επειδή πιστεύουμε ότι και ο Δήμος ενδιαφέρεται για την διατήρηση σε υψηλό επίπεδο της λειτουργίας του χιονοδρομικού μας κέντρου . 
Αυτή η συνεργασία όπως έχω πληροφορηθεί υπήρχε από παλιά, επειδή ο μεν Δήμος είχε την δυνατότητα σε προσωπικό και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση όποιων ζητημάτων προέκυπταν, ο φορέας δε δεν είχε την οικονομική ευρωστία για να τα αντιμετωπίσει με δικές του δαπάνες. 





Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε δίπλα μας και αυτή την φορά τον Δήμο γιατί όλοι παλεύουμε για ένα κοινό καλό, την πρόοδο του τόπου.

Επειδή στην συζήτηση για τους πρόσφυγες αναφέρθηκε ότι η λειτουργία του Χιονοδρομικού θα υποβαθμιστεί. 

Θεωρώ ότι οποιαδήποτε ΠΑΡΑΚΜΉ στο χιονοδρομικό δεν ήλθε ούτε θα έλθει λόγω των προσφύγων. 

Οι ΕΥΘΥΝΕΣ πρέπει να αναζητηθούν πηγαίνοντας πίσω τον χρόνο, πριν καν έρθουν οι πρόσφυγες για φιλοξενία!!!

1) ο δρόμος που οδηγεί στο Χιονοδρομικό είναι διαλυμένος (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ). Υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες!!
2) το προσωπικό είναι ελλιπέστατο, καθώς ο αριθμός των εργαζομένων δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του Χιονοδρομικού.
3) εγκαταστάσεις απαρχαιωμένες!!!!!!!!
Θα επανέλθω με περισσότερα!!!!
Εφόσον θέλουμε να μιλήσουμε για ανεπτυγμένο τουρισμό ας μελετήσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο Χιονοδρομικό αρχικά!!!!