ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Αθανάσιος Νάζος (για την εκλογή του στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος): "Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Τα Γρεβενά εκπροσωπούνται πλέον στον κλάδο των Οικονομολόγων – Λογιστών Ελλάδας..



Με την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην
ανάδειξη του Σώματος των Αντιπροσώπων, είμαι στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπώ και επίσημα πλέον και τον Νομό μας στον κλάδο των Οικονομολόγων – Λογιστών.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τοπικό Σύλλογο Λογιστών Γρεβενών για την αμέριστη στήριξή του αλλά και σε όλους τους συναδέλφους οικονομολόγους στην επικράτεια, οι όποιοι ήταν αρωγοί σε ολόκληρη την προσπάθεια μου.





Η συνεισφορά των νέων στους επιστημονικούς φορείς κρίνεται πλέον αναγκαία, καθώς συμβάλλουν καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό όλων των διαδικασιών και στην προώθηση ενός μοντέλου αποτελεσματικού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της επιστημονικής κοινότητας αλλά και ένας από τους βασικούς συμβούλους του κράτους. Κυρίαρχο μέλημα των νέων είναι να προωθήσουμε μέσα στον φορέα αυτό, την εξειδίκευση κάθε επιστήμονα ανά κλάδο και την ολοκλήρωση δράσεων που θα προσδώσουν υπεραξία στις σπουδές μας.

Νάζος Αθανάσιος
Οικονομολόγος –Λογιστής
MsC Ελεγκτικής –Λογιστικής , HRD


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου