ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Παναγιώτη Φασούλα που ετοιμάζεται να παίξει στην Εθνική μπάσκετ (εικόνες)



Το κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγάλωσε...

Ο πατέρας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες που πέρασαν ποτέ απ’ τη χώρα μας. Μοιάζει σαν χθες η εικόνα του να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη μικρή του κόρη στο ΣΕΚ μετά από μια σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού. Το κοριτσακι της φωτογραφίας, η Μαριέλλα Φασούλα μεγάλωσε, ομόρφυνε και ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη δική της πορεία στο χώρο του μπάσκετ. Η Μαριέλλα έπαιξε για δυο χρόνια στο Boston College και φέτος, την τρίτη της χρονιά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα συνεχίζει στο Vanderbilt.

Με ύψος 1.97 θεωρείται ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση της, γεγονός που αποδείχτηκε και απ’ την κλήση της στην Εθνική ομάδα.
Έχει αγωνιστεί στην Ενική Κορασίδων και τώρα ετοιμάζεται για το Eurobasket με τη Γυναικών, όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα είναι η δεύτερη ψηλή της ομάδας, πίσω από τη Σπανού.

Η Μαριέλλα κάνει πάνω από 7 ώρες την ημέρα προπόνηση, παίζει στην ίδια θέση με τον πατέρα της και έχει επιλέξει να φοράει ακόμα και το ίδιο νούμερο που είχε εκείνος, η θρυλική «αράχνη του ελληνικού μπάσκετ», το 13. Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία που τη θυμούνται κοριτσάκι δίπλα στον Παναγιώτη Φασούλα, βλέποντας τη σημερινή εικόνα της, είναι βέβαιο ότι θα μελαγχολήσουν, καθώς θα συνειδητοποιήσουν ότι εκτός απ’ τη μικρή, μεγάλωσαν και οι ίδιοι.

Δείτε την κόρη του Παναγιώτη Φασούλα, σήμερα:

menshouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου