ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Τι ψάχνουν οι γυναίκες όταν επισκέπτονται ιστοσελίδες ποpνό;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει!


Μια νέα μελέτη έγινε στη Βρετανία, σχετικά με το τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες ποpνό, όπως το Pornhυb και το Redtυbe.




Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της thedailybeast, η έρευνα που έγινε μέσα από τις δύο παραπάνω σελίδες, απέδειξε πως οι γυναίκες που τις επισκέπτονται, αναζητούν για παρακολούθηση κατά κύριο λόγο ποpνό, λεσβιακού περιεχομένου.

Το θηλυκό γένος λοιπόν, φαίνεται πως ενδιαφέρεται περισσότερο για την παρακολούθηση σκηνών όπου κυριαρχεί η γυναικεία απόλαυση, αντί για το κλασσικό ποpνό, που συνήθως προβάλλει την ανδρική οπτική του θέματος.

Συνεχίζοντας, το δημοσίευμα αναφέρει πως με μεγάλη συχνότητα οι γυναίκες έβλεπαν «λεsβιακό» και «ομοφuλοφιλικό» πορνό, γεγονός που δείχνει πως, αναζητούσαν το ομοφυλοφιλικό υλικό, πολύ περισσότερο από το ετεροφυλοφιλικό.

Όσον αφορά τις πορνοστάρ που αναζητούνται περισσότερο, η μελέτη απέδειξε πως σε αυτό το θέμα οι προτιμήσεις των γυναικών, δεν διαφέρουν και πολύ από αυτές των αντρών, με πρώτη στη λίστα την Kim Kardashian και έπειτα τις, Farrah Abraham, Lisa Ann, Mia Khalifa και τον James Deen.

Πάντως, τα πρωτεία της επισκεψημότητας σε Pornhub και RedTube, έχει το αντρικό φύλο, με ποσοστό 76%, σε αντίθεση με το γυναικείο, που φτάνει μόλις το 24%, κατά μέσο όρο παγκοσμίως.

Σχετικά με τις χώρες όπου μεγάλος αριθμός γυναικών επισκέπτεται τις ποpνογραφικές σελίδες, η έρευνα κατέδειξε πρώτες τις Φιλιππίνες και τη Βραζιλία με 35%, ενώ ακολουθούν η Ινδία και η Αργεντινή με ποσοστά 30% αντίστοιχα και στην τρίτη θέση βρίσκονται η Πολωνία και η Σουηδία με 29%.



E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου