ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ασταμάτητος στα 83 του ο Μπερλουσκόνι -Παράτησε την 34χρονη σύντροφό του για μια 30χρονη


Mετά από δώδέκα χρόνια σχέσης ο… αγέραστος 83χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι παράτησε στα κρύα του λουτρού την
σύντροφό του Φραντσέσκα Πασκάλε για τα μάτια μιας βουλευτίνας του κόμματός του, που είναι 54 χρόνια νεώτερή του.

Στην κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού που προκάλεσε τον θάνατο 107 ανθρώπων και το κλείσιμο σχολείων και πανεπιστημίων στην Ιταλία, ή είδηση του χωρισμού του πρωταγωνιστή των διαβόητων «μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι», που μετέδωσε χθες το σκανδαλοθηρικό περιοδικό “Diva e Donna”, πρόσφερε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ζοφερή πραγματικότητα στους Ιταλούς.

Ο 83χρονος Μπερλουσκόνι παράτησε την 34χρονη Πασκάλε, αλλά «παραμένουν φίλοι», επιβεβαίωσε το κόμμα του, Forza Italia. Η Πασκάλε, που είχε πει κάποτε σε συνέντευξή της ότι ζητούσε κάθε μέρα από τον Μπερλουσκόνι να την παντρευτεί, φαίνεται ότι πιάστηκε στον ύπνο, αφού δήλωσε «έκπληκτη» με την ανακοίνωση της Forza Italia, σύμφωνα με την εφημερίδα Repubblica. «Θα τον αγαπώ πάντα. Του εύχομαι κάθε ευτυχία κι ελπίζω να βρει κάποια που θα τον φροντίζει όπως εγώ», είπε η ξανθιά, που είχε πρωτοτραβήξει την προσοχή του Μπερλουσκόνι όταν ίδρυσε μια λέσχη θαυμαστών του.
Το νέο αμόρε του Μπερλουσκόνι
To νέο αμόρε του δις διαζευγμένου μεγιστάνα των ΜΜΕ, που κυριάρχησε παρά τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη στην ιταλική πολιτική σκηνή για πάνω από δύο δεκαετίες, φέρεται να είναι η 30χρονη βουλευτίνα της Forza Italia, Μάρτα Φασίνα.

Μάρτα Φασίνα
Ο Μπερλουσκόνι είχε καταδικαστεί το 2013 σε επταετή φυλάκιση επειδή πλήρωσε για να κάνει σεξ με την τότε δεκαεπτάχρονη στάρλετ Ρούμπι Rubacuori (που σημαίνει «κλέφτρα καρδιών»), απόφαση αργότερα που ανατράπηκε.

Φήμες για τη σχέση του Μπερλουσκόνι με τη Φασίνα κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και ώθησαν την Πασκάλε να ομολογήσει σε συνέντευξή της στο Novella 2000 ότι η αντίζηλός της κοιμόταν στο σπίτι του Μπερλουσκόνι. Η Πασκάλε ζει σε μια βίλα που της αγόρασε ο Μπερλουσκόν λίγα χιλιόμετρα μακριά από την έπαυλή του στο Άρκορε, κοντά στο Μιλάνο. Αλλά όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρώην πρωθυπουργού με την Φασίνα να βγάζουν βόλτα το σκύλο της Πασκάλε κατά την έξοδό τους από ξενοδοχείο στην Ελβετία οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Χαιρέκακα η τελευταία σχολίασε: «με διασκεδάζει να βλέπω ένα μέλος της Βουλής να βγάζει βόλτα το σκύλο μου. Δεν με πειράζει», είπε η Πασκάλε.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου