ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Η «λευκή κάρτα» (white card) του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στη Διεθνή Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη




Σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου, είναι η Διεθνής Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη
και ο διεθνής οργανισμός Peace And Sport δείχνει «White Card» (άσπρη/λευκή κάρτα). Σε αντιστοιχία με την κόκκινη και κίτρινη κάρτα που συμβολίζουν ποινές, η λευκή κάρτα χρησιμοποιείται ως σύμβολο δέσμευσης για την δημιουργία ειρήνης!

Ουσιαστικά, πρόκειται για την Παγκόσμια ημέρα προώθησης της ειρήνης μέσα από τον αθλητισμό. Χρησιμοποιούμε τον αθλητισμό και τις αξίες του για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας μεταξύ τους.
Πόσο δε αυτές τις ημέρες με την πανδημία, καθώς ο αθλητισμός είναι μια ουδέτερη και παγκόσμια πλατφόρμα που οφείλει να βοηθήσει στην τρέχουσα παγκόσμια κρίση της υγείας.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμμετείχε στη δράση αυτή μέσω του εξής μηνύματος στα social media του (https://www.facebook.com/avgenakis.gr/, https://twitter.com/l_avgenakis , https://www.instagram.com/lefteris_avg/?hl=el):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου