ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

12 συμβουλές, μία για κάθε ζώδιο που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε σωστά μια σχέση


Κάθε ζώδιο έχει τη δική του προσωπικότητα την οποία και εκφράζει με διαφορετικό τρόπο.


«Τι ζώδιο είσαι;»: Μία κλασσική ερώτηση που γίνεται πάντα (συνήθως από γυναίκες) σε κάθε νέα γνωριμία και δίνει χρήσιμα στοιχεία για τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Ολα τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μπορεί να είσαι single, σε σχέση ή παντρεμένη εδώ και χρόνια. Όπως και να έχει, όλοι έχουν θέματα στις σχέσεις τους που πρέπει να τα λύσουν- ακόμα κι αν πιστεύεις πως είσαι τέλεια. Το Relationship Rules μάζεψε 12 συμβουλές, μία για κάθε ζώδιο, που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε σωστά μια σχέση.

Κριός

Εστιάζεις πολύ στον τρόπο που επιλέγεις να ζήσεις τη ζωή σου. Εχεις την τάση να αγνοείς τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Επίσης έχεις μια δυσκολία με τη δέσμευση καθώς το ισχυρό «εγώ» σου αποδεικνύεται να λειτουργεί πάνω από όλα. Η καλύτερη συμβουλή που σου ταιριάζει είναι να μάθεις να είσαι λιγότερο εγωκεντρικός και να δίνεις περισσότερη σημασία στα συναισθήματα των άλλων.

Ταύρος

Ενα από τα χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι η ξεροκεφαλιά και η κτητικότητα. Εχει ομως υπομονή, θέληση, επιμονή, αποφασιστικότητα και δύναμη (για να λέμε και τα θετικά του). Ο Ταύρος ψάχνει σταθερότητα σε μία σχέση και έχει μια δυσκολία με τις αλλαγές. Η συμβουλή που πρέπει να έχει υπόψιν του είναι να αφήνει χώρο στον σύντροφό του και να μην είναι τόσο κτητικός.

Δίδυμος

Είναι κοινωνικός, γοητευτικός, φιλικός, χαρούμενος. Εχει ταλέντο στην επικοινωνία, αλλά αλλάζει γνώμη πάρα πολύ συχνά και αυτό κουράζει. Δεν είναι σταθερός στις απόψεις του και δεν είναι πιστός. Του αρέσει το φλερτ και τις εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο καθώς εξάπτουν τη φαντασία του. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να μάθει περισσότερο να είναι πιστός στη σχέση του.

Καρκίνος

Καθοδηγείται από τα συναισθήματα και την καρδιά του και γι' αυτό δύσκολα προσαρμόζεται στη σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να ανοιχτεί και να αποκτήσει από την αρχή μια στενή συναισθηματική σχέση με κάποιον, γιατί είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα, είναι ότι ζει συνεχώς με το συναίσθημα κι αυτή είναι η ρίζα των προβλημάτων του. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να μην κυριεύεται τόσο πολύ από το συναίσθημά του και να βάζει λίγο και την λογική μπροστά.

Λέων

Είναι το πιο περήφανο ζώδιο. Τυραννιέται τόσο πολύ στην σκέψη ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι καλύτεροι από αυτόν. Θέλει να είναι ο καλύτερος και να είναι στραμμένη όλη η προσοχή πάνω του. Η υπέρμετρη ανάγκη για επιβεβαίωση τον κάνει να γίνεται εγωπαθής και φιλάρεσκος. Είναι όμως γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος, ξέρει να δίνει, και κυρίως ξέρει τον τρόπο να κάνει τους άλλους να νιώθουν ξεχωριστοί. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να δείχνει στον σύντροφό του ότι τον θαυμάζει και ότι υπάρχει και κάποιος άλλος με λάμψη εκτός από τον εαυτό του.

Παρθένος

Η ψυχή της παρέας, ξέρει τον τρόπο να κρατά το ενδιαφέρον μέσα από το χιούμορ του και τη θετική του προδιάθεση απέναντι στους ανθρώπους. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητος και δεν θέλει να πληγωθεί, είναι εσωστρεφής και κρατάει τα συναισθήματά του ως επτασφράγιστα μυστικά. Μην περιμένεις να σου πει τι τον ενοχλεί, αλλά εκπαιδεύσου να περιμένεις εκρήξεις από το πουθενά, όταν μαζευτούν πολλά! Η μοναδική συμβουλή που του ταιριάζει για τη σχέση του είναι να μάθει να ανοίγεται περισσότερο και να μην είναι τόσο εσωστρεφής.

Ζυγός

Σωστός, ισορροπιστής κι ακριβοδίκαιος. Τείνει να κρατάει τις ισορροπίες και θέλει να ζει σε αρμονία με τους άλλους ανθρώπους. Αλλά η παγίδα που κρύβεται εδώ είναι ότι δεν διεκδικεί αυτό που του αξίζει και δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του επειδή δεν του αρέσουν οι καυγάδες. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να μην αφήνει την ανάγκη του να είναι αρεστός να ξεπεράσει τις πραγματικές του επιθυμίες και τα θέλω του.

Σκορπιός

O Σκορπιός δεν εμπιστεύεται και δεν ξεχνάει ποτέ. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο στη σχέση και δεν θέλει να δείχνει τις αδυναμίες του. Είναι γοητευτικός, αινιγματικός και μυστήριος. Αν προδοθεί, δύσκολα ξεχνά τον πόνο ενώ δεν συγχωρεί σχεδόν ποτέ. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να μάθει να χρησιμοποιεί περισσότερο το συναίσθημα στη σχέση και να μην έχει τόσο πολύ την ανάγκη να ελέγχει τις καταστάσεις.

Τοξότης

Ενας Τοξότης δεν εκφράζει εύκολα τα αισθήματά του στη σχέση του, γιατί φοβάται πως με αυτό τον τρόπο θα δεσμευτεί και θα χάσει την ελευθερία του. Αγαπάει την καλοπέραση στη σχέση, δεν διεκδικεί, δεν αναπτύσσει εγωιστικές συμπεριφορές. Εχει ανάγκη την ελευθερία, την ανεξαρτησία και αν το ταίρι του δεν μπορεί να αποδεχθεί τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, τότε αντιδρά. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να εκφράζεται περισσότερο στον σύντροφό του και να μην τα κρατάει τις σκέψεις του για τον εαυτό του.

Αιγόκερως

Είναι του «όλα ή τίποτα». Για τον Αιγόκερω τίποτα δεν δίνεται δωρεάν κι όλα κερδίζονται μετά από επιμονή και υπομονή. Είναι το πιο ώριμο από τα ζώδια της γης και ως παρορμητικό ζώδιο είναι προσηλωμένο στο στόχο, φιλόδοξο και αποτελεσματικό με έντονη αίσθηση της πειθαρχίας. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να μην είναι των άκρων και να είναι πιο διαλλακτικός με τους άλλους.

Υδροχόος

Είναι έξυπνος, cool και του αρέσει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του.Είναι το άτομο που θα ξεχωρίσει μέσα στην ομάδα, που θα οδηγήσει την ομάδα και θα φέρει το καινούργιο ρεύμα της αλλαγής μέσα στο περιβάλλον του. Από τα δώδεκα ζώδια αυτό που αγαπά και μάχεται περισσότερο για την ανεξαρτησία είναι ο Υδροχόος. Εδώ είναι που πρέπει να δώσει λίγο βάση: να μάθει να βάζει τον σύντροφό του περισσότερο στη ζωή του και να μην είναι τόσο μοναχικός.

Ιχθύς

Εχει έναν μοναδικό τρόπο, ακόμα και τα αρνητικά, να τα προβάλλει ως προτερήματα ή στη χειρότερη περίπτωση να μην υπάρχουν. Εχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις και δεν δέχεται την πραγματικότητα, γιατί προτιμά να ζει στο όνειρό του. Η συμβουλή που του ταιριάζει είναι να μην τα βλέπει όλα τόσο ροζ.

Bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου