ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Το μέγεθος μετράει; Απαντάμε στο μεγαλύτερο σεxουαλικό μύθο

Το αιώνιο "πρόβλημα"...

Πιθανότατα ένα από τα πρώτα πράγματα που έχεις ακούσει ποτέ για το σεξ είχε να κάνει με το μέγεθος
του πέους ενός άντρα. Από το τεστ των μεγάλων ποδιών και των χεριών έως το ύψος, το μέγεθος του πέους είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης.

Υπάρχει μια πολιτιστική αντίληψη ότι το μεγαλύτερο μέγεθος είναι συνώνυμο με το απολαυστικότερο σεξ, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα; Η Beth Gillette, συντάκτρια του Every Girl, μίλησε με την Christie Federico, sex coach και τη Searah Deysach, ιδιοκτήτρια του διαδικτυακού σεξουαλικού καταστήματος Early2Bed, για να λάβεις τις γνώσεις τους σχετικά με το αν το μέγεθος έχει σημασία στην περίπτωση του σεξ.

Οι κοινωνικές σου απόψεις σχετικά με το μέγεθος του πέους δημιουργήθηκαν πιθανότατα πριν ακόμα ξεκινήσεις τη σεξουαλική σου ζωη. Η Federico εξήγησε ότι οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουν για το σεξ από το mainstream πορνό και τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ευνοούν τους άνδρες, που είναι προικισμένοι. «… Οι νέοι που παρακολουθούν πορνό υποθέτουν ότι το μεγάλο πέος είναι ο κανόνας και οτιδήποτε εκτός αυτού του κανόνα είναι απαράδεκτο και ανεπιθύμητο», είπε η Federico.

Αλλά σύμφωνα με την Federico και την Deysach, αυτός είναι ένας μύθος. «Από την εμπειρία μου, βρίσκω στην πραγματικότητα ότι οι γυναίκες δεν είναι τόσο εστιασμένες στο μέγεθος, όσο η κοινωνία που μάς κάνει να πιστεύουμε ότι είναι. Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν πώς αισθάνεται ένα μεγάλο πέος στο σώμα τους… αλλά συνολικά, νομίζω ότι αυτός είναι ένας πολιτιστικός μύθος που συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά τόσο πολύ, ώστε να γίνεται αληθινό », είπε η Deysach.

Ως ιδιοκτήτρια ενός sex shop, η Deysach αλληλεπιδρά καθημερινά με γυναίκες και άνδρες που προσπαθούν να αυξήσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Εξήγησε ότι είναι πιο συνηθισμένο οι γυναίκες να αναζητούν βοήθεια όταν ο σύντροφός τους έχει πολύ μεγάλο όργανο και όχι πολύ μικρό. «Ενώ οι άντρες ψάχνουν συχνά στο κατάστημά μας εργαλεία για να επιμηκύνουν το πέος τους, σπάνια έχουμε τις συντρόφους τους να αναζητούν κάτι τέτοιο, κάτι που με οδηγεί να πιστέψω ότι οι σύντροφοι τους είναι πιο ικανοποιημένοι με τους παρτενέρ τους από ό, τι οι ίδιοι οι παρτενέρ», είπε η Deysach.

Προφανώς, όσον αφορά το μέγεθος του πέους, είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά μόνο τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες. Αυτό φαίνεται κι από τα sex toys, επίσης. Η Deysach δήλωσε ότι στην πραγματικότητα έχει εντοπίσει περισσότερες γυναίκες να αγοράζουν παιχνίδια με μικρότερο μέγεθος, γεγονός που επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Ωστόσο, εξήγησε ότι όταν οι άνδρες μπαίνουν στο κατάστημα της ψάχνοντας για sex toys, είναι πιο πιθανό να αγοράσουν προϊόντα για τις γυναίκες τους, παρά για τους εαυτούς τους, διαλέγοντας πάντα τους δονητές με το μεγαλύτερο μέγεθος. Όσον αφορά τους δονητές, είπε ότι τα περισσότερα προϊόντα δεν μοιάζουν πραγματικά με το σχήμα του πέους, επειδή οι κατασκευαστές ενδιαφέρονται πιο πολύ για την αίσθηση κι όχι για την όψη. Αυτό απλώς προάγει την ιδέα ότι οι γυναίκες δεν προτιμούν το μεγάλο πέος για να αισθάνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μάλλον έχουν πειστεί οι ίδιοι οι άντρες ότι κάτι τέτοιο είναι το ζητούμενο.

Αν δεν επικεντρωνόμαστε στο μέγεθος του πέους, τότε σε τι πρέπει να προσέξουμε;

«Οι γυναίκες πρέπει να επικεντρωθούν να ευχαριστήσουν και να συνδεθούν με τους συντρόφους τους. Το ζητούμενο είναι να έχεις έναν καλύτερο εραστή όχι έναν εραστή με μεγάλο πέος.», είπε η Federico.

Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που ο σύντροφος μας μπορεί να έχει μεγάλο πέος. Εδώ, ακόμη και η Samantha Jones, η ίδια η βασίλισσα του σεξ, δεν ένιωθε άνετα με έναν άντρα που ήταν πολύ προικισμένος, καθώς δεν μπορούσε ο ίδιος να το διαχειριστεί. Η Federico εξήγησε ότι αν ο σύντροφός σου είναι τόσο προικισμένος που σου προκαλεί πόνο, μπορείς να μιλήσεις μαζί του για να αλλάξετε θέσεις ή να βρείτε άλλους τρόπους για να ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλον, χωρίς να περιλαμβάνεται το διεισδυτικό σεξ. «Αν δεν είναι διατεθειμένος να κάνει μια τέτοιου είδους συζήτηση, πιθανότατα δεν είναι κάποιος με τον οποίο θα πρέπει να κάνεις σεξ και αυτό είναι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, την ευχαρίστηση», είπε η Federico. “Το σεξ δεν πρέπει να είναι οδυνηρό και αξίζει να έχεις μια ευχάριστη εμπειρία.”

Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα στο σεξ από τη χρήση των γεννητικών οργάνων. Δεν είναι ακριβώς εκεί το μέρος από πού προέρχεται όλη η ευχαρίστηση. «Όταν ψάχνω έναν εραστή, ελπίζω να βρω κάποιον που να με κάνει να νιώθω καλά – κάποιος που είναι προσεκτικός, που με ακούει και που νοιάζεται πραγματικά πόσο καλός είναι στο σεξ», δήλωσε η Deysach. Έτσι, αντί να αναρωτιέσαι πόσο μεγάλο πέος θα μπορούσε να έχει ο σύντροφός σου, αναρωτήσου καλύτερα πόσο καλό θα μπορούσε να είναι το σεξ μαζί του.

marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου