ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

O Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης στη θεμελίωση του Νέου Σταθμού των ΚΤΕΛ (εικόνες)


Παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουνίου 2020 η τελετή
αγιασμού και θεμελίωσης του νέου σταθμού των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ν.Γρεβενών στη θέση Μερά, κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με τον ανάδοχο, οι εργασίες κατασκευής προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο νέος σταθμός θα είναι έτοιμος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όπως είχε πρόσφατα ανακοινωθεί. Ενδεικτικό της πιστής τήρησης του σχετικού χρονοδιαγράμματος είναι το γεγονός ότι σε μόλις 15 ημέρες έχει ήδη ολοκληρωθεί το 10% του έργου.





Η ανέγερση του σύγχρονου σταθμού, που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης των Γρεβενών, γίνεται σε οικόπεδο του Δήμου το οποίο εκμισθώθηκε στη Διοίκηση των ΚΤΕΛ.

Από την πλευρά του ο κ.Δασταμάνης εξέφρασε την ικανοποίηση του ότι παίρνει πλέον «σάρκα και οστά» μια πολύχρονη προσπάθεια του Δήμου Γρεβενών και της Διοίκησης των ΚΤΕΛ που ξεκίνησε από κοινού το 2016, αντιμέτωπη με μεγάλα εμπόδια και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πρόεδρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ κ.Ιωάννης Ζιάκας που έκανε λόγο για μια «καινούργια αρχή», ευχαριστώντας προσωπικά τον Δήμαρχο Γρεβενών για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για τα Γρεβενά που αναμένεται να εξυπηρετήσει δημότες και επισκέπτες σε περίπου 2,5 μήνες.








Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

4 σχόλια:

  1. Ωραία νέα... Σε συνδυασμό με την ανέγερση και του Νέου αστυνομικού μεγάρου.
    Με το καλό να φύγει και η Λαϊκή στον Αχίλλη.
    Επισης υπάρχει και μια πρόταση να πάει η Πυροσβεστική υπηρεσία στο Παλαιό Νοσοκομείο φτάνει να ρημάζει τόσα χρόνια.
    Επιτέλους κάποιος κατάλαβε ότι για να γίνει μια πόλη σύγχρονη χρειάζεται κάκαλα και να σπάσουν αυγά και κατεστημένα δεκαετιών.
    Εύγε ! ! !
    Η Λαϊκή στο κέντρο της πόλης μόνο προβλήματα δημιουργεί.
    Να την πάνε ή στο Πάρκινγκ ή στην περιοχή που βρίσκετε παρατημένο το κτίριο του παλαιού ΚΕΓΕ και να είναι Στεγασμένη με ευκολίες για τους παραγωγούς και μόνο που θέλουν να πουλήσουν τα αγροτικά τους προϊόντα αλλά και με μέσα που θα προστατεύουν τους καταναλωτές από τυχών κακούς επαγγελματίες (Σφραγισμένους Ζυγούς από το Τμήμα εμπορίου προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν να ζυγίζουν και μόνοι τους τα προϊόντα που αγόρασαν) αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ από την ΔΕΗ μέχρι το Γηροκομείο κάθε Παρασκευή μας κάνει να μοιάζουμε σαν τριτοκοσμική Χώρα δεν γίνεται άλλο να είμαστε σαν πόλη στην υποσαχάρια Αφρική ούτε κανόνες υγιεινης ούτε ελεύθερη πρόσβαση ούτε ασφάλεια ούτε ελευθεριά μετακίνησής στο Αστικό Κέντρο .. .Έκτος και αν θέλετε να μείνουμε για πάντα Ουγκανοι ... Η πρόοδος πάντοτε προκύπτει μέσα από την επαναστατική αντιμετώπιση μιας κατάστασης μπορεί κάποιοι γνωστοί κύκλοι σε όλους μας να ξεβολευτούν για λίγο(Καφετέριες Καφενεία,Σ/Μ,καταστήματα με τρόφιμα κλπ) Άλλα σίγουρα τα οφέλη για την τοπική κοινωνία αλλά και τις διάφορες υπηρεσίες που απασχολούν μεγάλο αριθμό ανθρώπινον πόρων για την ομαλή μετακίνηση (Ο Θεός να την κάνει)Τροχαία εν προκειμένω θα είναι πολλαπλάσια ΤΟΛΜΗΣΤΕ να κάνετε την υπέρβαση. Με προστατευτισμούς και μικροκομματικά και άλλα μικρά συμφέροντα δεν προχωράτε.Υπάρχει περίπτωση αγαπητοί Κύριοι και κυρίες του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και του εμπορικού συλλόγου να δείτε Τουριστικό Λεωφορείο Παρασκευή ( Καλά αν την κάνουν και Σάββατο...)στα Γρεβενά με αυτό το χάλι μέσα στην καρδιά της πόλης μας;
    Για σκεφτείτε το... Ούτε με μίζα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά.
    Το Νοσοκομείο(θα πρέπει να γίνει ο δρόμος για τους πεζούς για τον οποίο υπάρχει μελέτη από την εποχή Ρίγγου) το Διοικητήριο η ΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ το Αστυνομικό μέγαρο που θα γίνει στο Παλιό οικοτροφείο το ΚΤΕΛ αν με το κάλο πάει και η Πυροσβεστική υπηρεσία στο Παλαιό Νοσοκομείο Δίπλα στο ΕΚΑΒ τότε μιλάμε για πραγματική αλλαγή και ανανέωση της Πόλης μας που θα ειναι πλέον φιλόξενη και λειτουργική και για του Δημότες της και για τους επισκέπτες από τα γύρω χωριά και για τους περαστικούς που δεν θα είναι αναγκασμένοι να ταλαιπωρούνται από την αναρχία της λαϊκής αγοράς και της μεγάλης φόρτισης του αστικού ιστού από οχήματα και πάγκους δεξιά αριστερά.
    Μπράβο στον Δήμαρχο (αν και δεν τον ψήφισα )Η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ αλλά και η δημιουργία του Αστυνομικού Μεγάρου πιστώνονται αποκλειστικά στον Ίδιο .
    Μένει να πάρει αποφάσεις να αμολήσει την τροχαία μπας και μας βάλλει μυαλό για τα διπλοπαρκαρισμένα οπως επίσης και για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάος από τα διπλοπαρκαρισμένα και παρκαρισμένα στην κορυφή των διασταυρώσεων αλλά και επάνω στα πεζοδρόμια μαμάδες με καρότσια αναγκαστικά μέσα στο δρόμο αλλά και πεζοί επίσης στο δρόμο που τα παιδάκια με τα ποδήλατα και αυτά στο δρόμο με τα διπλοπαρκαρισμένα και τα κατειλημμένα πεζοδρόμια είτε από καρέκλες και τραπέζια είτε από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες ΑΙΣΧΟΣ !!!Η Δημοτική αρχή και η τροχαία κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αλλά όταν θα συμβεί κάτι τότε θα θυμηθούν ελπίζω να βγω ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας απαντήσει αν μπορεί να ασχοληθεί η αυτού εξοχότητα του δημάρχου εάν τον τιμούν αυτές οι εικόνες επίσης καλό θα ήταν να μας απαντήσει και ο αστυνομικός διευθυντής και ο διοικητής της Τροχαίας τι έχουν να πουν για όλα αυτά που βλέπουμε εδώ και τόσα χρόνια να συμβαίνουν με την ανοχή τους αλήθεια σε όλες τις διασταυρώσεις που είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σε όλο το μήκος σε όλη την Ταλιαδούρη από το ΚΤΕΛ μέχρι και το διοικητήριο που είναι τριπλό παρκαρισμένα τους τιμάει αυτή η εικόνα; Εάν γίνει ένα τροχαίο θανατηφόρο η με σοβαρές σωματικές βλάβες θα φέρουν ευθύνη ο αστυνομικός διευθυντής ο διευθυντής της Τροχαίας ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο αναρωτιέμαι;ή μήπως όλα αυτά τα βλέπουμε μόνο εμείς και αυτοί τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα και αφήνουν τους πάντες να κάνουν ότι γουστάρουν μέσα στην πόλη πεζοδρόμια γεμάτο αυτοκίνητα πινακίδες και ότι άλλο εμπόδιο μπορείς να φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή