ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Για πρώτη φορά τοπικό ΜΜΕ για ρεπορτάζ σε οίκο ανοχής της Κοζάνης – Η εποχή μετά τον κορωνοϊό και τα προβλήματα: “Εμείς αυτά τα μέτρα τα εφαρμόσαμε και προ της πανδημίας, γιατί με τον τρόπο αυτό προστατευόμαστε από πολλά μεταδιδομενα νοσήματα” (video)


Με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και όλα όσα ορίζει ο νόμος άνοιξαν από την περασμένη Δευτέρα, μετά από τρεις μήνες λόγω της καραντίνας
του κορωνοϊού, οι οίκοι ανοχής σε ολόκληρη τη χώρα.

Φυσικά, τηρώντας όλες τις αυστηρές και ήδη πολυσυζητημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα και σε κάποιες περιπτώσεις και επιπλέον, λόγω της ιδιαίτερης φύσης της εν λόγω εργασίας.

Το Kozanimedia (το πρώτο τοπικό ΜΜΕ που επιχειρεί ανάλογο ρεπορτάζ) επισκέφθηκε έναν από τους λιγοστούς οίκους ανοχής στην περιοχή της Κοζάνης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, και συνομίλησε με την υπεύθυνη της επιχείρησης για τη δύσκολη επανέναρξη μετά από το διάστημα τριών μηνών.

Όπως περιγράφει και στο βίντεο η υπεύθυνη, ήδη έχει γίνει προληπτική απολύμανση του χώρου, με τις εργαζόμενες να χρησιμοποιούν μάσκες προστασίας, αντισηπτικά και σχολαστική καθαριότητα μετά από κάθε ραντεβού.

Επίσης καθημερινά γίνεται και θερμομέτρηση τόσο των γυναικών όσο και τον πελατών. Χαρακτηριστικά, η υπεύθυνη του χώρου υπογραμμίζει πως “εμείς αυτά τα μέτρα τα εφαρμόσαμε και προ κορωνοϊού, γιατί με τον τρόπο αυτό προστατευομαστε από πολλά μεταδιδομενα νοσήματα”.

Η ίδια, μιλώντας πάντα στο Kozanimedia, αναγνωρίζει πως οι πελάτες είναι διστακτικοί πλέον γιατί θα πρέπει να δώσουν το μικρό τους όνομα και τηλεφωνο κατά την επίσκεψη τους για το ενδεχόμενο εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού.

Τέλος, εκφράζει τις ανησυχίες της για το μέλλον του αποκαλούμενου και ως “αρχαιότερου των επαγγελμάτων” και τονίζει πως “δε γίνεται οι κοπέλες να δουλεύουν για 15 και 20 ευρώ, γιατί τα έξοδα είναι πολλά, ενώ ήδη υπήρχε πρόβλημα τα τελευταία χρόνια και τώρα όλα έγιναν χειρότερα”.

Υ.Γ. Για ευνόητους λόγους αλλοιώσαμε τη φωνή στο βίντεο και κρατάμε κρυφή την ταυτότητα της κοπέλας.

Δείτε το video εδώ






Ρεπορτάζ – βίντεο Δέσποινα Μπεσίρη για το kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου