ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Δύο φοιτήτριες αποκαλύπτουν: Πώς είναι να δουλεύεις σε ροζ τηλέφωνο [εικόνες]



Πώς είναι η καθημερινότητα των γυναικών που εργάζονται σε «ροζ» τηλέφωνα και λαμβάνουν τις κλήσεις όσων αποζητούν
τηλεφωνικό σεξ;
Ή, αλλιώς, πώς είναι να δουλεύεις σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή;

Η βιομηχανία των ροζ γραμμών ζει και βασιλεύει και καταγράφει κέρδη μέσα στην κρίση. Η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω εργασίες, πληρώνουν πολύ περισσότερο από μια συνηθισμένη δουλειά. Και έχουν ρουτίνα, όπως κάθε άλλη δουλειά.

Η Belle Knox αποτελεί ένα παράδειγμα. Αυτοπροσδιορίζεται σαν "porn performer" και «φεμινίστρια θετική στο σεξ» και μιλάει στην HuffingtonPost. Είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Duke και ευελπιστεί να γίνει δικηγόρος. Στα 18 της, αποφάσισε να μπει στα χωράφια του αισθησιακού κινηματογράφου και παράλληλα να εργαστεί σε ροζ γραμμές για να μαζέψει χρήματα και να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Το κόστος στο Duke University είναι 60.000 δολάρια τον χρόνο, λέει η ίδια. Δεν μπόρεσα να πάρω κάποια υποτροφία ή δάνειο και έτσι αποφάσισα να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί μου εξασφάλιζε γρήγορα κέρδη για να υλοποιήσω τους στόχους μου», δηλώνει.

Η νεαρή φοιτήτρια νομικής ειδικεύεται στα δικαιώματα των γυναικών και την κοινωνιολογία. Σύμφωνα με την φοιτήτρια - πορνοστάρ, οι γυναίκες έχουν καταπιεστεί από την ανδροκρατούμενη κοινωνία γι' αυτό και μια γυναίκα που απολαμβάνει το σεξ θεωρείται "βρώμικη". Από την πλευρά της, παλεύει όπως λέει να αλλάξει αυτά τα πρότυπα. Για αυτό τον λόγο θα συνεχίσει να γυρίζει ταινίες αλλά και θα αποφοιτήσει από τη νομική.
Αυτή είναι η Belle Knox, ένα ψευδώνυμο, φυσικά:



Ποιες απασχολούνται περισσότερο στις ροζ γραμμές; Οι μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στο σπίτι και οι φοιτήτριες.

Ο αριθμός των γυναικών που είναι μητέρες και εργάζονται σε ροζ γραμμές, έχει αυξηθεί κατά 400% το τελευταίο έτος. Η 22χρονη φοιτήτρια Marie (το επίθετο της δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους), μίλησε στη Huffington Post για την εμπειρία της. «Όπως σε κάθε δουλειά, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, οι καλές και οι κακές στιγμές», λέει.

«Είναι πολύ δύσκολο να εργαστείς όταν είσαι κουρασμένος ή όταν έχεις κακή διάθεση και παράλληλα πρέπει να λες "πονηρά" λόγια σε εκείνον που περιμένει να σε ακούσει. Μπορεί όμως από την άλλη να έχει ενδιαφέρον και να είναι αστείο όλο αυτό, εξαρτάται από τον τύπο που πετυχαίνεις στην άλλη άκρη του ακουστικού», συμπληρώνει.

«Το καλό με αυτή τη δουλειά είναι ότι στο τέλος της μέρας τα αφήνεις όλα πίσω. Κανείς δεν ξέρει ότι κάνεις αυτή τη δουλειά αν δεν το πεις. Ωστόσο, δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό που κάνω, και από την άλλη. η σεξουαλική σου ζωή είναι κάτι εντελώς ιδιωτικό και δεν αφορά κανέναν. Δεν σχετίζεται με την καθημερινή σου ζωή, έξω από όλο αυτό. Δεν θα μπορούσα φυσικά να με αναγνωρίζουν οι άντρες στον δρόμο σαν εκείνη με την οποία μιλούσαν χθες βράδυ στο τηλέφωνο ή αν έπαιζα σε κάποια ταινία για ενηλίκους. Όχι, αυτό δεν θα το έκανα».

Η Marie ισχυρίζεται ότι η δουλειά της δεν έχει καμία σχέση με εκπόρνευση ή με το να πρωταγωνιστεί σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου. Μεταξύ άλλων λέει ότι είναι δύο διακριτά πράγματα μεταξύ τους. «Δεν θα έμπλεκα ποτέ με το πορνό. Δεν είμαι τόσο απελπισμένη για χρήματα. Εγώ απλά μιλάω με κάποιον άγνωστο και κρατάω την ταυτότητα μου κρυφή. Δεν έχει καμία σχέση».

Αλλά διευκρινίζει: «Αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Οι περισσότεροι "phone sex operators" αντέχουν μόνο για τρεις μήνες και τα παρατάνε. Προσωπικά μπορώ να αποσυνδέσω τον εαυτό μου από το τι γίνεται όταν μιλάω στο τηλέφωνο και όταν ασχολούμαι με τις καθημερινές δραστηριότητες μου, δεν με επηρεάζει. Το βλέπω καθαρά σαν επάγγελμα. Δεν αισθάνομαι ευάλωτη όταν ασκώ αυτή τη δουλειά, το αντίθετο θα έλεγα. Είσαι απλά ένα όχημα ηδονής για έναν άγνωστο, προσωπικά δεν συμμετέχω επί της ουσίας σε αυτό. Του δίνεις αυτό που θέλει».

Στο γραφείο που εργάζεται η νεαρή απασχολούνται συνολικά 121 κορίτσια. «Οι περισσότερες το κάνουν για τα λεφτά, όπως εγώ, αλλά υπάρχουν και άλλες που το κάνουν απλά επειδή το απολαμβάνουν», προσθέτει. «Επίσης, όταν κάνω αυτή τη δουλειά, κάνω και άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Κάνω chat με τις φίλες μου, βάφω τα νύχια μου ή στέλνω mail και διαβάζω ειδήσεις. Το πιο δύσκολο είναι να κρατηθείς για να μη γελάσεις από αυτά που ακούς μερικές φορές. Ξέρεις τι; Οι περισσότεροι άντρες από αυτούς που μας τηλεφωνούν, δεν έχω ιδέα από γυναίκες, δεν ξέρουν τι θα πει να φλερτάρεις μια γυναίκα», καταλήγει.

Και ξαναλέει. Δεν είναι μια δουλειά για τον καθένα. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι μια προσοδοφόρα δουλειά.  Και αν αναρωτιέστε για τις απολαβές, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμερική μια σχετική κλήση κοστίζει 2 δολάρια το λεπτό, ενώ ένας εργαζόμενος κερδίζει περίπου 100 δολάρια τη μέρα (20 δολάρια την ώρα κατά μέσο όρο).


3 σχόλια:

  1. 100 δολάρια την ημέρα είναι ένα πολυ καλό ποσό και δεν έχει σημασία αν το βγάζεις από ροζ τηλέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μέρα πήρα σε τέτοια ροζ τηλέφωνα και μίλησα με την Σούλα. Αυτή η γυναίκα έχει καταπληκτική φωνή που σε κρατάει κολλημένο στο ακουστικό σου και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Περάσαμε πολύ ωραία και αν το κόστος ήταν μικρότερο θα καλούσα ποιο συχνά στην ροζ γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τηλεφωνικό σεξ στο κινητό είναι ακριβή διασκέδαση όμως υπάρχουν Έλληνες που προτιμούν αυτόν τον τρόπο διασκέδασης και αναζητούν γυναικεία τηλεφωνική παρέα για να ξεδώσουν. Είναι θέμα γούστου, όπως άλλοι γουστάρουν να χαλάνε λεφτά σε μπουζούκια ή μπαράκια, άλλοι προτιμούν την διακριτικότητα της τηλεφωνικής συνομιλίας ή την ανταλλαγή ερωτικών sms. Ο καθένας αποφασίζει πως και που να ξοδέψει τα χρήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή