ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Το «αντίο» του μπάσκετ στον Κώστα Μπατή που έφυγε για πάντα από κοντά μας στα 61 του χρόνια!!

Η είδησή έπεσε σαν βόμβα και σκόρπισε θλίψη παντού και ειδικά στους χώρους που έζησε, αγάπησε,
δούλεψε το μπάσκετ και την δημιογραφία. Ο θάνατος ξεγέλασε τον Κώστα Μπατή και του έκανε την μεγάλη ντρίμπλα. Ο παλαίμαχος παίκτης και δημοσιογράφος, Κώστας Μπατής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και οι ομάδες του έστειλαν το δικό τους «αντίο».

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, του Μίλωνα, αλλά και του Εσπέρου Κώστας Μπατής, ο οποίος μέτρησε και συμμετοχές με το εθνόσημο (Εθνική ομάδα Παίδων και Εφήβων) γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1959 και "χάραξε" τη δικιά του πορεία στον ελληνικό αθλητισμό.

Μέτρησε στην καριέρα του 4 πρωταθλήματα Ελλάδος, 2 Κύπελλα και ένα αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων το 1975. Ωστόσο, ο Κώστας Μπατής χάραξε "χρυσή" πορεία και στον τομέα της αθλητικής δημοσιογραφίας μετά το τέλος της καριέρας του ως αθλητής.

Πιο συγκεκριμένα, πέρασε από αρκετά κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης της χώρας μας και η φωνή του θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας για πάντα. Σήμερα Κυριακή 18/102020, το ελληνικό μπάσκετ και η αθλητική δημοσιογραφίου θρηνούν για την απώλειά του.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού στον οποίο ο εκλιπών ανδρώθηκε και έπαιξε μπάσκετ 8 χρόνια ανέφερε: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον χαμό του Κώστα Μπατή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο Κώστας Μπατής φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1974 έως το 1982 κατακτώντας 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδος.

Μετά το τέλος της καριέρας του ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία διαγράφοντας λαμπρή πορεία και σε αυτόν τον τομέα.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ανέφερε: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Μπατή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Καλό ταξίδι».

 

Η ΑΕΚ τόνιζε: Στο μήνυμά της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΑΕΚ BC εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του δημοσιογράφου και πρώην αθλητή Κώστα Μπατή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ανείπωτος ο πόνος για τους οικείους του. Καλό Παράδεισο, Κώστα».

 

Ο Άρης ανέφερε: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Μπατή, που έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος το χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού. Η φωνή του Κώστα Μπατή έχει συνδεθεί με την περιγραφή της κατάκτησης του τελευταίου πρωταθλήματος της ομάδας μας, τη σεζόν 1990-1991. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...»

 

Ο ΕΣΑΚΕ τόνιζε: "Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Κώστα Μπατή.

Ο εκλιπών υπηρέτησε ως αθλητής και δημοσιογράφος το μπάσκετ με αληθινή αγάπη και μεράκι. Ως αθλητής κατέκτησε τέσσερα Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε ακόμη σε Μίλωνα, Έσπερο Καλλιθέας, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων -  με συμπαίκτες τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Μέμο Ιωάννου, Λιβέρο Ανδρίτσο κ.α. - που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1975, το οποίο είχε γίνει στην Αθήνα.

Ως δημοσιογράφος ο Κώστας Μπατής εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά και διετέλεσε μέλος του Γραφείου Τύπου του ΕΣΑΚΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ εκφράζουν τα συλλυπήτηρια τους στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Μπατή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

 

 Η ΕΟΚ ανέφερε σε ανακοίνωσή της: "Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τη θλίψη τους για την ξαφνική απώλεια του Κώστα Μπατή. Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει το άθλημα τόσο ως παίκτης, όσο και ως δημοσιογράφος και με όλες του τις ιδιότητες ξεχώριζε για το ήθος του και την αξιοπρέπειά του.

Συλλυπητήρια στους οικείους του,  ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."


basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου