ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Μάχη για τη ζωή του δίνει o εργαζόμενος που έπεσε από απορριμματορόφο του δήμου


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 57χρονος εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν έπεσε από το απορριμματοφόρο (φωτογραφία, επάνω, από neakriti.gr), το οποίο βρισκόταν εν κινήσει.
Χειρουργείο και ΜΕΘ

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη στη ΜΕΘ, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες.
 
 
Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες Παρασκευή τα ξημερώματα, στην περιοχή του Αι Γιάννη Κνωσού. Ο 57χρονος βρισκόταν στο παταράκι πίσω από το όχημα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό.

Μετά από στροφή, ο οδηγός του απορριμματοφόρου διαπίστωσε το ατύχημα, το οποίο έχει προκαλέσει θλίψη στους συναδέλφους του άτυχου εργαζόμενου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα διερευνώνται από τις αρχές.
Νυχτοκάματο τρόμου

Για νυχτοκάματο τρόμου έκανε λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην καθαριότητα κ. Μιχάλης Καρασάββας, περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες αλλά και την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων τα τελευταία χρόνια.
 

neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου