ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών καλεί τους Επαγγελματίες και Παραγωγούς στην 4η διοργάνωση του τριήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βιολογικών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Πρόσκληση 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών αποφάσισε να διοργανώσει το 4ο Φεστιβάλ παραδοσιακών και βιολογικώνπροϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» στην πόλη των Γρεβενών, συνεχίζοντας έτσι τη δράση που με τη βοήθεια των επαγγελματιών και παραγωγών έχει γίνει σημαντικός θεσμός για τον τόπο μας.

 
 

ΚΑΛΟΥΜΕ στο πλαίσιο της διοργάνωσης τους Επαγγελματίες και Παραγωγούς Παραδοσιακών και Βιολογικών προϊόντων του τόπου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας που επιθυμούν να προωθήσουν και να γνωστοποιήσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους σε καταναλωτές και επαγγελματίεςνα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 16 Ιουνίου 2023.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου 2023 έως και τις 29 Ιουνίου 2023στο χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης των Γρεβενών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Συλλόγου στο τηλεφωνικό νούμερο 6946687686ή να συμπληρώνουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής  πατώντας
εδώ 
 
 
 


Με Εκτίμηση
το Δ.Σ
Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου