ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ο Μουρίνιο περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου τον διαιτητή για να τον βρίσει: «Είσαι μία γαμ@@@ ντροπή»


Μετά το τέλος του τελικού, ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με τον Άγγλο διαιτητή, Άντονι Τέιλορ, τον οποίο μάλιστα, περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου για να του τα ψάλλει.

Ποιος είδε τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον τελικό και δεν τον φοβήθηκε. Η Ρόμα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σεβίλλη, η οποία επικράτησε των «τζιαλορόσι» στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και πήρε το έβδομο Europa League της ιστορίας της, ούσα η απόλυτη κυρίαρχος του θεσμού!

Όταν το ματς είχε φτάσει πλέον στα τελευταία λεπτά της παράτασης, η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει με τον Μουρίνιο να είναι έξαλλος με τον Χορδάν των Ισπανών. Ο Πορτογάλος προπονητής ξέφυγε και πήγε να κάνει... επίθεση στον αντίπαλο πάγκο, με τους συνεργάτες του να τον κρατούν και να τον τραβούν από την μπλούζα για να προλάβουν τα χειρότερα.


 
 

Ο «Special One» όμως δεν έμεινε μόνο. Αφού έδωσε το μετάλλιο σε ένα παιδί στην εξέδρα, μιας και δεν τον ένοιαζε, στη συνέχεια τα έβαλε με τον Άγγλο διαιτητή, Άντονι Τέιλορ, τον οποίο μάλιστα, περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου και τον έβρισε!

«Ήταν ένα έντονο, δυνατό ματς, αλλά με έναν διαιτητή που έμοιαζε… Ισπανός», είπε ο Μουρίνιο ασκώντας κριτική στον τρόπο που σφύριξε ο Τέιλορ, με πολλά φάουλ και πολλές κίτρινες κάρτες. «Η αδικία φάνηκε όταν δεν απέβαλλε τον Έρικ Λαμέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ας ελπίσουμε πως όταν σφυρίξει ξανά δεν θα κάνει τις ίδιες βλακείες», συμπλήρωσε. «Είμαστε νεκροί ψυχολογικά γιατί θεωρούμε πως ήταν μια άδικη ήττα και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις», πρόσθεσε.


 sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου