ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Γρεβενών προς ΓΕΩΕΛΛΑΣ



Η Προϊσταμένη και τα μέλη του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Γρεβενών,

εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και τις θερμές ευχαριστίες μας στην εταιρεία βιομηχανικών ορυκτών ΓΕΩΕΛΛΑΣ και κυρίως στον κ. Συντουκά Γεώργιο, Διευθυντή της εταιρείας, για την ευγενική χορηγία στην υπηρεσία μας. 

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και ειλικρινές ενδιαφέρον ενισχύετε και στηρίζετε, με την πολύτιμη βοήθειά σας το έργο μας και εκτός από την υλική υποστήριξη μάς προσφέρετε και ψυχική ενδυνάμωση, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο έργο μας. 
Ο εξοπλισμός σε επίπλωση του χώρου της λογοθεραπείας και της Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, η επίπλωση γραφείου αλλά και η προμήθεια εξειδικευμένου εκπαιδευτικού υλικού και αναλώσιμου υλικού, είναι απαραίτητα και πολύτιμα για την Υπηρεσία μας και να είστε βέβαιοι πως αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχει την εταιρεία σας και προφανώς συμπληρώνουν τα κενά της πολιτείας. 
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας, προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλο το προσωπικό της εταιρείας. 

Τέτοιες ενέργειες ευχόμαστε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και σας ενημερώνουμε πως θα την αναδείξουμε, δημοσιεύοντας την παρούσα επιστολή στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
 
 

 Με εκτίμηση 
Η Προϊσταμένη Άννα Κορέλλα και τα μέλη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου