Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Φονικό στις φυλακές Κορυδαλλού: Για τη... ζέστη ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή - Ποιος ήταν ο 35χρονος που μαχαιρώθηκε θανάσιμα

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης- Το βεβαρημένο παρελθόν του 35χρονου θύματος.Μια διαμάχη στις φυλακές Κορυδαλλού για την ασήμαντη αφορμή αν θα μπουν στα κελιά λόγω ζέστης ή όχι, προκάλεσαν την άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους "υπερασπιστές" των δύο απόψεων, που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία ενός βαρυποινίτη κρατούμενου και τον τραυματισμό ενός ακόμη.


Η μία ομάδα έλεγε στην άλλη να μπουν στα κελιά γιατί κάνει ζέστη. "Μπείτε, δεν μπαίνουμε" και εξελίχθηκε η αιματηρή συμπλοκή.


Τα αυτοσχέδια μαχαίρια, τα κοντάρια με πρόκες και τα ρόπαλα έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά τις 13:00 χθες το μεσημέρι στη Δ′ πτέρυγα, όπου βρίσκονται έγκλειστοι κυρίως για ανθρωποκτονίες. Κατά τη συμπλοκή έπεσε νεκρός ένας 35χρονος ενώ ένας 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη.



Κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρέθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού και έχει αναλάβει τις έρευνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης ούτε το φονικό μαχαίρι, και θα γίνει επιπλέον έρευνα στα κελιά της πτέρυγας. Παράλληλα από το βιντεοληπτικό υλικό των καμερών που έχει αποτυπώσει τη συμπλοκή, οι αστυνομικοί αναζητούν τους εμπλεκόμενους και εκείνους που συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συμπλοκή φαίνεται να συμμετέχουν περίπου 10 άτομα, χωρίς να αποτυπώνεται ξεκάθαρα αν ο δράστης είναι ένας ή περισσότεροι που καταφέρουν τα δολοφονικά χτυπήματα.

 
 

Το "μαύρο" παρελθόν του θύματος

Το 35χρονο θύμα της συμπλοκής είχε ένα βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν. Στις 12 Μαρτίου 2015 είχε σκοτώσει τον 53χρονο ιδιοκτήτη αποθήκης ψιλικών στην Ελευσίνα ενώ λήστεψε τη σύζυγο του θύματος.

Στις 6 Οκτωβρίου 2015 κατά τη διάρκεια ληστείας σε σπίτι στον Ασπρόπυργο είχε χτυπήσει μια 75χρονη στο κεφάλι, η οποία κατέληξε μερικές μέρες αργότερα.

Στις 30 Μαρτίου 2016 εξαρθρώθηκε η βίαιη συμμορία στην οποία συμμετείχε, που πέρα από τις δύο δολοφονίες που διέπραξε είχαν κάνει τουλάχιστον 5 βίαιες ληστρικές επιδρομές σε σπίτια.

Στις 9 Μαΐου 2018 ο 35χρονος μαζί με τρία ακόμη άτομα απέδρασαν κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη. Την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας μπήκε στο πλοίο, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες άνοιξαν την πόρτα και εξαφανίστηκαν. Συνελήφθησαν οι δύο από αυτούς άμεσα, ενώ ο 35χρονος και ένας 42χρονος σήμερα, ο οποίος το 2011 είχε εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος ομοεθνή του στην Καλαμάτα, ενώ δεν είχε διστάσει να σφάξει και το μόλις 2 ετών παιδί του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Την εντολή για το συμβόλαιο είχε δώσει ένας Έλληνας βαρυποινίτης, ο οποίος στο παρελθόν ήταν κασκαντέρ του Τσακ Νόρις. Δύο μέρες αργότερα οι δραπέτες συνελήφθησαν από την ΕΚΑΜ σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 24 Ιουνίου 2023, ένας 42χρονος από την Αλβανία, ενώ βρίσκεται σε γνωστό εμπορικό κέντρο της οδού Πανεπιστημίου, αναγνωρίζει τον 35χρονο και έναν ακόμη, οι οποίοι τον Νοέμβριο του 2022 τον είχαν ληστέψει μαζί με τρία ακόμη άτομα μέσα στο γραφείο του στο Δραφάκι Μυκόνου και του είχαν πάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ειδοποίησε την αστυνομία και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από μία άγρια πεζή και εποχούμενη καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας.

Στις 3 Ιουλίου 2021 ανακοινώθηκε ότι ο 35χρονος ταυτοποιήθηκε και για την επίθεση σε βάρος του 44χρονου μεσίτη-επιχειρηματία Φλώριου Ασημομύτη που έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στην περιοχή Τούρλο της Μυκόνου.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου