Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Grevena PAOK Academy: Με μια όμορφη τελετή λήξης,στην οποία οι εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών γέμισαν χρώματα ,χαμόγελα και παιχνίδι, έκλεισε η σεζόν 2023-24 για την Ακαδημία μας.

Στην πρώτη χρονιά λειτουργίας της Grevena PAOK Academy και σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των υπεύθυνο των ακαδημιών
Β.Πουρλιοτοπουλο,δημιουργήθηκε μια ακαδημία υψηλών προδιαγραφών της οποίας η οργάνωση και η λειτουργία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και λειτουργεί κατά τα πρότυπα μεγάλων ακαδημιών της χώρας.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξή που μας δείξανε.Σταθηκαν δίπλα μας με αγάπη ,ενδιαφέρον αλλά και κατανόηση στα οποία προβλήματα δημιουργήθηκαν.
Ευχαριστούμε επίσης την ΕΠΣ Γρεβενών για την αμέριστη συμπαράσταση και την άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς.Χαρη στις ενέργειες της,οι εγκαταστάσεις της μετατρέπονται σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο,με την τοποθέτηση ταπητα τελευταίας γενιάς, προβολέων led και φωτοβολταϊκου στάθμου.
Η ακαδημια μας συμμετείχε σε αρκετα τουρνουά και πρωτάθληματα σε Καστοριά, Φλώρινα,Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη. Το αγωνιστικό τμήμα της Κ12 μετείχε στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Καστοριάς με απολογισμό 11 νίκες 1 ηττα ενω της Κ14 καταφερε 6 νικες 2 ισοπαλίες 2 ήττες.Τα ιδια τμήματα είχαν εξαιρετική παρουσία στο πασχαλινό τουρνουά του ΟΑΣΠΕ (Golden cup) στην Θεσσαλονίκη. Σημαντική εξέλιξη και επένδυση για το ποδόσφαιρο του νόμου ήταν η δημιουργία πρωταθλημάτων υποδομών Κ12&Κ14 της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΏΝ.Παιδια της ακαδημίας μας και όχι μόνο δημιούργησαν ομάδες που αντιπροσώπευαν παραδοσιακές συνοικίες της πόλης και με την συμμετοχή και της Δεσκάτης διεξήχθησαν δύο συναρπαστικά πρωταθλήματα που χάρηκαν αθλητές,γονείς και θεατές. Εκτός από ποδοσφαιρικές δράσεις η σχολή πήρε μέρος και σε άλλες εκδηλώσεις όπως το Χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο της πόλης,"santa run",την γιορτή αθλητισμού των δημοτικών σχολείων αλλά και στο Grevena City Run. Ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά ήταν και η εκδρομή μας στην Opap arena για το μπαράζ (Euro 24) Ελλάδα-Καζακσταν 5-0.
 
 
Για την επόμενη σεζόν θα υπάρχουν τμήματα μεικτά(αγόρια,κορίτσια)όλων των ηλικιών από Κ6 έως Κ16,αγωνιστικά και ψυχαγωγικά.Για την σωστή και έγκαιρη οργάνωση και δημιουργία των τμημάτων οι προεγγραφές θα αρχίσουν από 1 Ιουλίου.Πληροφοριες στο τηλ.6985076996(Τόλης Νικόλαος)






ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΈΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου