Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Χαλκιδική: Συντετριμμένοι οι γονείς στην κηδεία της 13χρονης - Με λευκό φέρετρο η Δωροθέα που σκοτώθηκε από κεραυνό

Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτης θλίψης τελέστηκε στη Χαλκιδική η εξόδιος ακολουθία για τη 13χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό.Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτης θλίψης τελέστηκε στη Χαλκιδική η εξόδιος ακολουθία για τη 13χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το άτυχο κορίτσι.


Λίγο μετά τις 10:00 έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, η σορός της ανήλικης σε λευκό φέρετρο.


Στην εκκλησία έσπευσε πλήθος απλού κόσμου, που ήθελε να αποχαιρετίσει τη 13χρονη και να συμπαρασταθεί στους γονείς της.




Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου του 2024. Το παιδί κολυμπούσε στη θάλασσα με τους γονείς του και κάποια στιγμή αποφάσισαν να βγουν στην παραλία όταν ξεκίνησε να βρέχει.


 
 
Εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, έπεσε ο κεραυνός και τραυμάτισε τη 13χρονη αλλά και τη μητέρα της. Οι λουόμενοι προσπάθησαν να την βοηθήσουν αλλά φοβήθηκαν λόγω του κεραυνού και έτσι κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Η άτυχη Δωροθέα είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Πατέρας 13χρονης: Το κοριτσάκι μου δεν ξανασηκώθηκε

"Ο κεραυνός έπεσε όλος πάνω της και το κοριτσάκι μου δεν ξανασηκώθηκε" είπε στην εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega ο πατέρας της 13χρονης από τη Χαλκιδική.

"Έπεσε ένας κεραυνός μπροστά μας. Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη. Η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Δεν ήταν στη θάλασσα μέσα, ήταν στην ακρογιαλιά. Το κοριτσάκι μου δεν ξανασηκώθηκε".

"Πήρε όλον τον κεραυνό πάνω της, εκατομμύρια βολτ. Μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ κάναμε ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Εγώ φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα της. Έγινε είσοδος του κεραυνού από το αριστερό φρύδι και έξοδος από την πλάτη", λέει ο πατέρας της.



Το γράμμα στη δασκάλα της

Λίγες μέρες πριν την τραγωδία, η 13χρονη είχε γράψει ένα γράμμα προς την δασκάλα της, που της ευχόταν καλό καλοκαίρι. Στο γράμμα, που παρουσίασε το Mega, αναγράφεται:

"Αγαπητή κυρία, είστε από τις αγαπημένους μου καθηγητές. Αν και το μάθημα της Ιστορίας δεν μου αρέσει καθόλου, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Μακάρι όλοι οι καθηγητές να ήταν σας εσάς.

Μακάρι να είστε και του χρόνου. Πάντως αν δεν είστε να ξέρετε ότι δεν θα σας ξεχάσω ποτέ! Καλό καλοκαίρι με πολύ πολύ αγάπη η μαθήτρια σας".

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου