Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Πληροφορίες για νέες υποψηφιότητες από Διαμαντοπούλου και Γιαννακοπούλου- Ηδη 5 οι υποψήφιοι πρόεδροι

Πληροφορίες θέλουν την πρώην επίτροπο Αννα Διαμαντοπούλου να σκέφτεται την κάθοδο στις εκλογέςΔεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο των υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ, καθώς πληροφορίες θέλουν και την πρώην υπουργό και Επίτροπο της Ελλάδας στην ΕΕ Αννα Διαμαντοπούλου αλλά και την Νάντια Γιαννακοπούλου, να σκέφτονται σοβαρά να ανακοινώσουν την υποψηφιότητά τους. Μέχρι στιγμής υπενθυμίζεται υποψήφιοι είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αλλά και η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η Αννα Διαμαντοπούλου το σκέφτεται

Ένα βήμα πριν λάβει τις τελικές της αποφάσεις για το αν θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται η Άννα Διαμαντοπούλου. Η επικεφαλής του Δικτύου για τις Μεταρρυθμίσεις (πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και Επίτροπος της Ε.Ε.) δέχεται πίεση από τους πολιτικούς της φίλους να κάνει το βήμα, καθώς εκτιμάται ότι είναι η ιδανική υποψήφια για να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι του κέντρου στο ΠΑΣΟΚ.

Λέγεται ότι υπάρχει ήδη κίνηση για να μαζευτούν υπογραφές για την υποψηφιότητά της, η ίδια όμως μέχρι στιγμής δεν ανοίγει τα χαρτιά της. Με άλλα λόγια το σκέφτεται αλλά δεν το έχει αποφασίσει. Εφόσον το αποφασίσει το τοπίο αλλάζει δραματικά, αφού θα είναι μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα με προφίλ υποψηφίου πρωθυπουργού.



 
 
Η Νάντια Γιαννακοπούλου επίσης το σκέφτεται σοβαρά

"Θα ανακοινώσω άμεσα την απόφασή μου- είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή", δήλωσε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα η Νάντια Γιαννακοπούλου, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι είναι κοντά στο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της.

Η κ. Γιαννακοπούλου που έχει έρθει σε ρήξη με τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη δυστοκία του σε ορισμένες μεταρρυθμίσεις- όπως για παράδειγμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια- επιδιώκει και εκείνη να εκφράσει τους κεντρώους ψηφοφόρους. Στο συν της το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είναι γυναίκα.

Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται επανεκκίνηση

Νωρίτερα σήμερα Δευτέρα, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της και η Μιλένα Αποστολάκη, στέλεχος με πείρα και πολλά χιλιόμετρα δράσης στο βιογραφικό της.

"Το μοντέλο διακυβέρνησης και η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας πρέπει και μπορούν να ηττηθούν", σημειώνει η κυρία Αποστολάκη, που σε όλες τις συνεντεύξεις της δεν παραλείπει να ρίξει και ένα καρφί για τον Χάρη Δούκα. Επισημαίνοντας διαρκώς ότι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι στη Βουλή, θυμίζοντας έτσι το πρόβλημα της υποψηφιότητας Χάρη Δούκα. Δεν είναι βουλευτής, άρα δεν μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα στο Κοινοβούλιο.


Υποψήφιος και ο Μιχάλης Κατρίνης

Λιγότερο γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά με συμπάθειες στον κομματικό μηχανισμό, υποψήφιος δήλωσε σήμερα Δευτέρα και ο Μιχάλης Καρτίνης.

"Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ", δήλωσε ο κ. Κατρίνης. Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης", αναφέρει με τη δήλωσή του ο κ. Κατρίνης, ο οποίος τάσσεται υπέρ του ανοιχτού διαλόγου με τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος δηλώνουν παρόντες

Μέχρι χθες η πιο ισχυρή υποψηφιότητα που είχε ανακοινωθεί φαινόταν ότι είναι αυτή του Χάρη Δούκα. Με τον αέρα του ανθρώπου που νίκησε τον Κώστα Μπακογιάννη και του στελέχους που κατάφερε να ενώσει τις ψήφους της κεντροαριστεράς, ο Χάρης Δούκας διεκδικεί με αξιώσεις το πόστο του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ. Ηδη έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα γύρω του, ενώ δηλώνει ότι εφόσον εκλεγεί δεν θα εγκαταλείψει τον Δήμο Αθηναίων. Τις επόμενες εβδομάδες έως τις εκλογές του Οκτωβρίου ο κ. Δούκας θα πραγματοποιήσει πολλές εκδηλώσεις και θα κάνε κανονική καμπάνια για να προωθήσει την υποψηφιότητά του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει υποστεί πλήγμα από την αμφισβήτησή του από τους αντιπάλους του, αλλά όσοι υποτιμήσουν τις ικανότητές του, τη δικτύωσή του και τη δημοφιλία του στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν λάθος. Αλλά σίγουρα έχει χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν έχει τον αέρα του νέου που διαθέτουν οι άλλες υποψηφιότητες.

Σε αυτές συγκαταλέγεται αυτή του Παύλου Γερουλάνου που έχει το αβαντάζ ότι δεν έχει προκαλέσει εντάσεις και έχθρες με τις κινήσεις του, είναι ενωτικός και μοντέρνος και γράφει στο γυαλί. Το αν αυτά τα προσόντα αρκούν για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές θα το δείξει η συνέχεια.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου