VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Σάλος με την επιθυμία του Αλέν Ντελόν να τον θάψουν μαζί με τον σκύλο του Loubo- "Δεν θα γίνει ευθανασία" διευκρινίζει η οικογένεια

Ο σκύλος του ηθοποιού δεν θα υποστεί ευθανασία - Ποιοι θα είναι στην κηδεία του στο Douchy αυτό το Σάββατο

Ο Αλέν Ντελόν είχε ζητήσει όταν θα φύγει από τη ζωή να ταφεί στο κτήμα του, στο χωριό Ντουσί, στο οποίο πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Eίχε εκφράσει την επιθυμία του μάλιστα να ταφεί κοντά στα σκυλιά του, που υπεραγαπούσε. Ως εδώ όλα καλά. Μόνο που αυτή η αγάπη ήταν μια μάλλον υπερβολικά εγωιστική αγάπη, αφού ήθελε να κάνει ευθανασία στον σκύλο του και να ταφεί μαζί του.


Υποτίθεται γιατί ανησυχούσε για το τι θα απογίνουν τα ζώα του, αν φύγει εκείνος πρώτος...


Σε συνέντευξη του είχε εκδηλώσει την ανησυχία του λέγοντας πως "αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα αφήσω τον σκύλο μου μόνο του". Αν πεθάνω πριν από αυτόν, θα ζητήσω από τον κτηνίατρο να φύγουμε μαζί. Θα του κάνει ένεση για να πεθάνει στην αγκαλιά μου." Γεγονός φυσικά που έχει προκαλέσει την αντίδραση των φιλόζωων και των ακτιβιστών υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων. Ευτυχώς η οικογένειά του δεν θα σεβαστεί την επιθυμία του.

 
 


Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στο περιοδικό "Paris Match" το 2021, ο Αλέν Ντελόν είχε δηλώσει ακόμα ότι ήθελε μια καθολική, "διακριτική" κηδεία, με την παρουσία μόνο συγγενών και στενών φίλων και συνεργατών.

"Δε θέλω δημόσια κηδεία. Δε με ενδιαφέρει καθόλου" είχε πει ο αείμνηστος σταρ.






"Θέλω να θαφτώ περιτριγυρισμένος από τα ζώα μου. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, απλά θέλω να είμαι μαζί τους. Ήταν τα μόνα που με αγάπησαν άνευ όρων, πάντα δίπλα μου, χωρίς να ζητούν τίποτα σε αντάλλαγμα", είχε πει ο Ντελόν, ο οποίος είχε χτίσει ένα παρεκκλήσι στο κτήμα του, δίπλα στους τάφους των 35 σκύλων του.

Ο σκύλος του Alain Delon δεν θα υποστεί τελικά ευθανασία






Ενώσεις προστασίας των ζώων, όπως το SPA ή το 30 Millions d'Amis, ανησυχούσαν τις τελευταίες ημέρες για τη μοίρα που επιφυλασσόταν στον Loubo, το πιστό Malinois του Alain Delon. Αφορμή ήταν η ανησυχία που είχε εκδηλώσει ο ηθοποιός για την τύχη του αν εκείνος έφευγε από τη ζωή πρώτος.






Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Paris-Match πως "αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα αφήσω τον σκύλο μου μόνο του. Αν πεθάνω πριν από αυτόν, θα ζητήσω από τον κτηνίατρο να φύγουμε μαζί θα του κάνει ένεση για να πεθάνει στην αγκαλιά μου." (σ.σ. Γεγονός που μάλλον δεν τοποθετεί τον Αλαίν Ντελόν στους κανονικούς φιλόζωους.)

Το ίδρυμα Brigitte Bardot ανακοίνωσε πάντως αυτή την Τρίτη, ότι αυτό τελικά δεν θα συμβεί: όσοι είναι κοντά στον Alain Delon επιβεβαίωσαν ότι θα τον φροντίσουν και ότι ο πιστός σύντροφος του Alain Delon δεν θα υποβληθεί σε ευθανασία.


Εξω από το σπίτι του ηθοποιού θαυμαστές αλλά και συνεργάτες

Την ίδια ώρα έξω από το σπίτι του ηθοποιού θαυμαστές αλλά και συνεργάτες του αποτίουν φόρο τιμής από την ανακοίνωση του θανάτου του.

Ο Αλέν Ντελόν θα κηδευτεί στο σπίτι του στο Douchy αυτό το Σάββατο, όπως αποκαλύπτει το BFM TV και το CNews. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. από τον κληρικό Monsignor Di Falco και θα είναι αυστηρά ιδιωτική: Μόνο σαράντα άτομα είναι προσκεκλημένα.

Ποιοι θα είναι στην κηδεία του Αλέν Ντελόν;

Οπως ανακοίνωσε το CNews η κηδεία του Αλέν Ντελόν το Σάββατο θα γίνει κάτω από πιο αυστηρή ιδιωτικότητα. Σύμφωνα με αρκετά μέσα ενημέρωσης, προσκλήθηκαν περίπου σαράντα άτομα. Τα παιδιά του ηθοποιού, Anthony, Anouchka και Alain-Fabien τα οποία θα πλαισιωθούν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και από λίγους φίλους,

Το σίγουρο είναι ότι ο θρύλος του γαλλικού και του παγκόσμιου κινηματογράφου θα έχει μία καθολική κηδεία, σε στενό κύκλο, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος.


Πώς είναι το παρεκκλήσι που σχεδίασε ο Alain Delon στο Douchy;

Ο Alain Delon έλαβε την άδεια να ταφεί στο παρεκκλήσι που έφτιαξε δίπλα στο σπίτι του στο Douchy αυτό το Σάββατο, αφού έλαβε ειδική άδεια από τη νομαρχία. Αυτό το παρεκκλήσι χτίστηκε κοντά στο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένα τα πολυάριθμα σκυλιά του (περίπου πενήντα θαμμένα ανά ζευγάρια, ή 35 τάφοι). Αποτελείται από "έναν βωμό και καρέκλες, κεριά, πλάκες, τάφους για έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένου του δικού του σχεδιασμένου πίσω από το βωμό", σημειώνεται στο Paris-Match .


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου