VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Λειτουργία Πρατηρίων Καυσίμων Π.Ε. Γρεβενών κατά τη χειμερινή περίοδο από 1η Οκτωβρίου 2024 έως και 30η Απριλίου 2025 - (Πίνακες)

 Απόφαση του  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

Το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων καυσίμων που λειτουργούν εκ περιτροπής, υποχρεωτικά, κατά τις

εργάσιμες ημέρες και Κυριακές και αργίες, εντός του χρονικού  διαστήματος της νυχτερινής λειτουργίας ορίζεται από 9.00 μ.μ. έως και 6.00 π.μ. της επομένης.

Η λειτουργία  των ανωτέρω πρατηρίων ξεκινάει στις 9.00 μ.μ. και δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο (2) ωρών.

Το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων καυσίμων που λειτουργούν εκ περιτροπής, υποχρεωτικά, κατά τις  Κυριακές και αργίες, εντός του χρονικού διαστήματος της ημερήσιας λειτουργίας ορίζεται από 6.00 π.μ. μέχρι και 9.00 μ.μ.

Στους πίνακες των υποχρεωτικά διανυκτερευόντων και διημερευόντων πρατηρίων περιλαμβάνονται υποχρεωτικά και τα πρατήρια καυσίμων που έχουν εγκατεστημένους αυτόματους πωλητές.

Τα πρατήρια καυσίμων που δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας απόφασης μπορούν εάν επιθυμούν να παραμένουν ανοικτά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του Ν. 4062/2012 «Απελευθέρωση ωραρίου πρατηρίων καυσίμων».

Οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων καυσίμων, στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, υποχρεούνται να τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο το πρόγραμμα λειτουργίας των πρατηρίων που καθορίζεται με την παρούσα Απόφαση.

Σε περίπτωση μη τήρησης των διατάξεων της Απόφασης αυτής, με απόφαση του οικείου Περιφερειάρχη επιβάλλεται στους παραβάτες διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 37 του Ν. 4062/2012, όπως ισχύει κάθε φορά.

Η παρούσα απόφαση ισχύει από 1η Οκτωβρίου 2024 μέχρι και 30 Απριλίου 2025 καταργώντας κάθε άλλη προηγούμενη απόφασή μας.

  • Τα διημερεύοντα πρατήρια:

 
 
  • Τα διανυκτερεύοντα πρατήρια:

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου