VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ιεράπετρα: Σοκαριστικό ατύχημα με ακρωτηριασμό 63χρονου ποδηλάτη -Γιατί δεν κατάφεραν να συγκολλήσουν το χέρι του


Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Ιεράπετρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος 63χρονος του οποίου

ακρωτηριάστηκε το δεξί του χέρι στο ύψος του βραχίονα, όταν έπεσε με το ποδήλατό του πάνω σε χωματουργικό μηχάνημα.


 
 

Μετά τη διακομιδή του το βράδυ της Κυριακής από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, κρίθηκε από τους εφημερεύοντες ιατρούς αναγκαίο, να χειρουργηθεί άμεσα, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του, ώστε να αποφύγει τον κίνδυνο να χάσει εκτός από το χέρι του και την ίδια του τη ζωή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, αν και το αποκομμένο δεξί χέρι του άτυχου 63χρονου είχε συντηρηθεί σωστά και είχε ενημερωθεί το ΠΑΓΝΗ και το ΚΑΤ της Αθήνας, για πιθανή αεροδιακομιδή του τραυματία στην πρωτεύουσα όπου οι εξειδικευμένοι ιατροί θα έκαναν προσπάθεια συγκόλλησης του, αργά το βράδυ της Κυριακής χάθηκε κάθε ελπίδα, καθώς τα συνοδά χρόνια προβλήματα υγείας του άτυχου 63χρονου έθεταν σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, σε περίπτωση που έχανε κι άλλο χρόνο σε μεγάλες μετακινήσεις.

Ποιος είναι ο 63χρονος τραυματίας


 
 

Το φρικτό τροχαίο ατύχημα προκάλεσε τεράστιο σοκ και στους ίδιους τους διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής να παραλάβουν, τον ακρωτηριασμένο τραυματία μαζεύοντας από τον αγροτικό δρόμο το αποκομμένο μέλος του.

Ο 63χρονος ήταν γνωστός στα Νοσοκομεία του Λασιθίου και του Ηρακλείου, όπου έμπαινε συχνά για πολυήμερες θεραπείες λόγω των σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έχοντας καθημερινή ανάγκη χρήσης αναπνευστικής υποστήριξης με φιάλη οξυγόνου.

Οι φίλοι του στην Ιεράπετρα ενημέρωσαν το πρωί της Δευτέρας τους συγγενείς του που ζουν στο εξωτερικό και στη Δράμα από όπου κατάγεται ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του είναι Πολωνικής καταγωγής. Στην Ιεράπετρα εγκαταστάθηκε ως εσωτερικός οικονομικός μετανάστης πριν από 35 χρόνια περίπου.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου