VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Και Χρυσός και ένας από τους Best Fighters ο Τσεπίδης Αχιλλέας


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Τσεπίδης Αχιλλέας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 3ο Διεθνές Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας που διεξήχθη από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις πόλεις του Αγρινίου και της Αμφιλοχίας. Ο Γρεβενιώτης Πρωταθλητής Πυγμαχίας αγωνίστηκε δύο ημέρες και στην διαδρομή του προς την κορυφή συνάντησε δύο αθλητές από το Καζακστάν. Και τις δύο μέρες ο δεκαεξάχρονος πυγμάχος δεν περίμενε την ετυμηγορία των κριτών για το αποτέλεσμα, μιας και οι αγώνες του τελείωναν κάθε ημέρα με διακοπή στον δεύτερο γύρο μετά από δύο πεντακάθαρα Νοκ ντάουν.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι διοργανωτές τίμησαν τον Αχιλλέα για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του απονέμοντας τον ένα από τα κύπελλα του Best Fighter του τουρνουά.
Μαζί με τον Τσεπίδη Αχιλλέα στο Διεθνές Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν ακόμη επτά αθλητές του Α. Σ. Ελιμειώτες -Τσεπίδης.
Ο αθλητής Αθανασίου Ελευθέριος κατέλαβε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Οι αθλητές Ζαμανάκος Αλέξιος και Σίμος Αθανάσιος, αν και αγωνίστηκαν με πάθος δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους.
Οι αθλητές Παπαδόπουλος Σάββας, Θεοδωροπούλου Δούκισσα, Πρατσίλα Παρασκευή και Ζαμανάκος Ευθύμιος αγωνίστηκαν στην κατηγορία των Ακαδημιών χωρίς αποτέλεσμα με αθλητές από το Καζακστάν και την Αλβανία και πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις!
Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους Γρεβενιώτες αθλητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου