VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

«Πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ -Σε οικονομική ασφυξία το κόμμα μετά την καθαίρεση Κασσελάκη

 

Σε τεντωμένο σχοινί φέρεται να βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, εκτός από τις εσωκομματικές εξελίξεις, το κόμμα οδηγείται σε κατάσταση

οικονομικής ασφυξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ «πάγωσαν», καθώς προμηθευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο οφείλονται περί τις 200.000 ευρώ, εκκίνησε τις σχετικές διαδικασίες.


 
 

ΣΥΡΙΖΑ: Αισιόδοξες οι κομματικές πηγές ότι θα έχει διευθετηθεί το θέμα

Κομματικές πηγές υποστήριξαν ότι επιχειρείται ρύθμιση τους χρέους, ενώ εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι το ζήτημα θα έχει διευθετηθεί.

Τονίζουν, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποπληρώνει τα χρέη του κανονικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την καθαίρεσή του με την πρόταση μομφής που πέρασε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την επικύρωση της εκπαραθύρωσης από την Πολιτική Γραμματεία, με συμβολαιογραφική πράξη ανακάλεσε το πληρεξούσιο που είχε δώσει τον περασμένο Απρίλιο στον κ. Μαυροκεφαλίδη, αίροντας όλες τις γενικές και ειδικές εντολές που του είχε δώσει.

Ο νομικός σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη, Χαράλαμπος Πελέκης, σε δήλωσή του εξήγησε:

«Με δεδομένο ότι ο κ. Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πλέον πληροφόρηση από τα όργανα του κόμματος για ενέργειες και αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και διαχειριστικά θέματα του κόμματος, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να έχει πλέον και την οποιαδήποτε ευθύνη για αυτές τις αποφάσεις. Ως εκ τούτου, ο κ. Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε από την Παρασκευή 13.9.2024 το πληρεξούσιο προς τον κ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη».


 
 

Στελέχη της Κουμουνδούρου μετά την εξέλιξη εκείνη σχολίαζαν ότι αυτή η «πράξη» δεν σημαίνει επί της ουσίας τίποτα, προσθέτοντας ότι η Πολιτική Γραμματεία -ως πολιτικός προϊστάμενος του κόμματος- είχε κάνει πληρεξούσιο στον κ. Μαυροκεφαλίδη μετά την καθαίρεση Κασσελάκη.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου