VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».


Στο πλάισιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών 2024 και με αφορμή την 3η Πανελλαδική Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών,η Διοίκηση και η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Γρεβενών πραγματοποίησαν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ.Ν. Γρεβενών, μία δράση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την αξία της Δωρεάς Μυελού Οστών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, άτομα μεταξύ 18-45 ετών έκαναν την εγγραφή τους ως εθελοντές δότες αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών, καθώς έδωσαν δείγμα στοματικού επιχρίσματος.

Η δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή τόσο του προσωπικού του νοσοκομείου όσο και οι πολίτες του νομού Γρεβενών έδωσαν το παρόν σε ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα που πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους. 

 
 

Πολύ σημαντική ήταν και η συμμετοχή φαντάρων του στρατοπέδου Γρεβενών μετά την άμεση απόκριση του Διοικητή του στρατοπέδου στην πρόσκληση της Διοικήτριας του Γ.Ν. Γρεβενών, όπου με αυτή τους την ενέργεια υπερτονίζουν το μήνυμα που στέλνουν οι Νοσηλευτές:

Γίνε κι εσύ εθελοντής, αφού ΜΠΟΡΕΙΣ!

Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!







Από τη Διοίκηση

του Γ. Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου