VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Τα Γρεβενά στην Καλαμαριά «Γρεβενά: Ένας τόπος πληρότητας που αξίζει να τον ανακαλύψετε!»


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 το «Χοροστάσι στον Αη Γιάννη», από τον Χορευτικό Όμιλο «Βορεάδες», όπου η Καλαμαριά συνάντησε τα Γρεβενά σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον τόπο μας!

 
 


Το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ήταν έτοιμο από νωρίς και υποδέχτηκε μεγάλο πλήθος επισκεπτών. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και πολλοί τοπικοί παραγωγοί, οι οποίοι εξέθεσαν τα προϊόντα τους, καθώς και χορευτικοί σύλλογοι των Γρεβενών που με τον χορό και τα τραγούδια έντυσαν μουσικά τη βραδιά.


Οι επισκέπτες αγκάλιασαν την εκδήλωση, δείχνοντας ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο μας, δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και διασκέδασαν με την παραδοσιακή μουσική μας, συμμετέχοντας μαζικά στον χορό!


Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών, Ιωάννης Τσακνάκης, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τον Χορευτικό Όμιλο «Βορεάδες», που με την εκδήλωσή του τίμησε τον τόπο μας, τους επισκέπτες για τη θερμή υποδοχή τους στην Καλαμαριά και έκλεισε τον λόγο του προσκαλώντας τον κόσμο να επισκεφτεί την περιοχή μας και να ανακαλύψει ιδίοις όμμασι πως τα Γρεβενά είναι ένας τόπος πληρότητας που αξίζει να ανακαλύψει κανείς!





 
 
Από το γραφείο του

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

Ιωάννη Τσακνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου