Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Υπέρλαμπρη στη Νέα Υόρκη η Ανθή Φακιδάρη: Με μικροσκοπικό διάφανο φόρεμα στο after party της Victoria’s Secret

Οι πιο glam στιγμές της Ανθής Φακιδάρη: Με ασημί διάφανο φόρεμα Miss Self-Portrait στο after party της Victoria’s Secret.Η Ανθή Φακιδάρη είναι μια πανέμορφη Ελληνίδα, μόλις 21 ετών η οποία έχει ήδη κατακτήσει τις πασαρέλες του εξωτερικού. Μέσα σε τρία χρόνια η Ανθή Φακιδάρη κατάφερε να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες και να γίνει το κεντρικό πρόσωπο διαφημίσεων διεθνών οίκων.


Η ίδια, εμφανιστηκε στο σόου της Victoria’s Secret που επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια και δηλώνει υπερήφανη που περπάτησε στην πασαρέλα με τους διάσημους αγγέλους.


Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο show και το χάρηκε πολύ.



Το ίδιο βράδυ μετά το λαμπερό σόου, η 21χρονη μαζί με τα διάσημα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα πήγαν στο after party της Victoria’s Secret όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η Ανθή Φακιδάρη ήταν πολύ εντυπωσιακή επιλέγοντας ένα glam διάφανο φόρεμα Self-Portrait στο party. Το φόρεμά της ήταν ασημί και το φόρεσε με μαύρα εσώρουχα.


 
 

Η ιδια φάνηκε πολύ άνετη μπροστά στους φωτογράφους.




"Μικρή Ανθή σε έκανα περήφανη"

Λίγες ώρες αργότερα, η Ανθή Φακιδάρη έκανε μια ανάρτηση στο instagram για τη μοναδική βραδιά που έζησε.

"Τι αξέχαστη βραδιά! Η πασαρέλα στη Victoria’s Secret ήταν σαν ένα όνειρο, ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Το να έχω φτάσει μέχρι εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από ο,τιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Αυτή είναι η απόδειξη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν στην πορεία μου, αυτό είναι για εσάς! Μικρή Ανθή σε έκανα περήφανη", ανέφερε χαρακτηριστικά.



Στο καρουζέλ με τις φωτογραφίες, έχει και μία από τότε που ήταν μικρό κορίτσι και ζωγράφιζε πριγκίπισσες. Όπως παρατηρούμε η ίδια ήταν πανέμορφη από μικρή.








 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου