Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Αγιασμός του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών στο ΔΑΚ Γρεβενών - (εικόνες)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-10-2024 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Γρεβενών ο ετήσιος αγιασμός του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών,

σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου. 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αθλητές, προπονητές, μέλη του συλλόγου, καθώς και πλήθος κόσμου που στήριξε με τη θερμή παρουσία του.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους  οι Αντιδήμαρχοι κ. Κάκης Χαντές και Κώστας Λέτσιος, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις αθλητικές προσπάθειες του Συλλόγου, καθώς και τη δέσμευσή τους για περαιτέρω ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα αθλητικά τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου, με αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών να δίνουν δυναμικό παρών. 

Οι προπονητές και το διοικητικό προσωπικό του Συλλόγου εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεχούς βελτίωσης και της αθλητικής αριστείας.

Σε σύντομες ομιλίες που ακολούθησαν μετά τον αγιασμό, τόσο οι τοπικοί παράγοντες όσο και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν τους γονείς και τους φίλους του αθλητισμού για την αδιάλειπτη στήριξή τους, τονίζοντας τη σημασία της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών μέσα από τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών με πολυετή ιστορία και προσφορά στον τοπικό αθλητισμό, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του με στόχο να προσφέρει στα νέα παιδιά της περιοχής τις καλύτερες συνθήκες εκγύμνασης και συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για μια επιτυχημένη και δημιουργική αθλητική χρονιά, γεμάτη διακρίσεις και υγεία για όλους τους αθλητές.







 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου