ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Δήλωση Χρήστου Τριγώνη για την υπόθεση υλοτομίας του Δημοτικού Δάσους Αηδονίων: ”Η αλήθεια πάντα κερδίζει"



Μετά από:
 
Την υπ’ αριθμ. 16/2021 απαλλακτική Διάταξη της κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών και

Την υπ΄αρίθμ. 26 ΕΜΠ. από 24-4-2023 ομόφωνη απαλλακτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών προέβη επίσης με χθεσινή ομόφωνη απόφαση του, στην απαλλαγή από κάθε κατηγορία όλων των δήθεν «εμπλεκομένων» για την υπόθεση της υλοτομίας του Δημοτικού Δάσους των Αηδονίων.
 
 
Για μια ακόμη φορά περίτρανα αποδείχθηκε από το αποδεικτικό υλικό και την ακροαματική διαδικασία ότι ουδεμία παράβαση καθήκοντος συντελέστηκε, ότι δεν ζημιώθηκε ο Δήμος Γρεβενών και ότι οι ενέργειες των μελών της Οικονομικής Επιτροπής ήταν οι ενδεδειγμένες και σύμφωνες με το Νόμο. Με την απόφαση αυτή, πέρα από την αυτονόητη ποινική εξέλιξη του ζητήματος, που ουδέποτε στην ουσία υπήρχε, κλείνει και ο κύκλος της σπέκουλας, της μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και του γκαιμπελισμού όσων ανεπιτυχώς προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σπιλώσουν τιμές και υπολήψεις για να πετύχουν τους ιδιοτελείς και ανήθικους σκοπούς τους, οι οποίοι εν τέλει τον μόνο που βλάπτουν είναι τη Γρεβενιώτικη κοινωνία.
 
 
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, που βρεθήκαμε στη βάσανο της κρίσης της Δικαιοσύνης και με σύμπνοια και ομόνοια αντιμετωπίσαμε την άδικη και ανύπαρκτη κατηγορία, όσο και τον συνήγορο υπεράσπισης μου Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Παπανικολάου Κώστα καθώς και τους υπόλοιπους συνηγόρους της υπεράσπισης κ.κ. Ποντίκα Γεώργιο και Σαββίδη Χρήστο, για την άψογη αντιμετώπιση της υπόθεσης σε επαγγελματικό και επιστημονικό επίπεδο. 

Γρεβενά 09 Οκτωβρίου 2024 
Με εκτίμηση,
Χρήστος Τριγώνης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Γρεβενών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου