Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα η Όλγα Κεφαλογιαννη - Τι προβλέπει η απόφαση του δικαστηρίου

Ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία με την Ολγα Κεφαλογιάννη στο Νέο Ψυχικό. Η απόφαση για τα παιδιά τους.Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνου Μάτσα η Όλγα Κεφαλογιαννη.


Με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό.


Ο δικαστής παραχωρεί την χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη θα διαμένουν και τα δύο παιδιά τους.







Ο πατέρας θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά τρία απογεύματα την εβδομάδα και δυο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα. Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού.

 
 

Η επίθεση που δέχτηκε η Κεφαλογιάννη από την πλευρά του Μίνωα Μάτσα

Η υπόθεση αυτή είναι το μοναδικό μέλημα της Ολγας Κεφαλογιάννη και εκεί αποδίδει το περιβάλλον της και τις άδικες επιθέσεις που δέχεται από την πλευρά Μάτσα, δήθεν για οικονομικές απαιτήσεις ή για βίαιες συμπεριφορές. Αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας δήθεν από δικόγραφο της πλευράς Μάτσα, αν και τη στιγμή που δημοσιεύθηκαν οι πληροφορίες κανένα δικόγραφο δεν είχε καταταθεί. Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανώς ψέματα όλα αυτά, αναφέρουν πρόσωπα που γνωρίζουν το ζευγάρι και οι διαρροές γίνονται μόνο και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων, εν όψει και της απόφασης για την επιμέλεια των παιδιών.

Να σημειωθεί ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη είναι πολύ κοντά στα παιδιά της και ασχολείται προσωπικά με το καθημερινό τους πρόγραμμα, αφού η φροντίδα τους είναι η πρώτη της προτεραιότητα και η βασική της μέριμνα. Και αυτό ανεξαρτήτως των υποχρεώσεών της στο υπουργείο.

Η θυμωμένη δήλωση της έξω από τα δικαστήρια

Γι΄αυτό και η Όλγα Κεφαλογιάννη την Παρασκευή ήταν πολύ φορτισμένη καθώς κλήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους:

"Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά".

Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί τα ανώνυμα δημοσιεύματα, προφανώς με διαρροές από την πλευρά Μάτσα, που είχαν προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της υπουργού Τουρισμού:

"Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης" αναφέρει, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού, ενώ προειδοποιούσε για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που υπάρξουν συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό της.

Αναλυτικά η δήλωση της Ολγας Κεφαλογιάννη

"Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωση.

Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας."


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου