Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ποιος θα τραγουδήσει στο Μετρό Θεσσαλονίκης; Δημοσίευμα ότι το Μαξίμου "έκοψε" τον Σαββόπουλο, προτιμά τον Ρέμο


Δημοσίευμα αναφέρει ότι κύκλοι του υπ. Πολιτισμού ήθελαν τον Σαββόπουλο για το πάρτι, αλλά επιλέχθηκε ο Ρέμος "με πρωθυπουργικό δάκτυλο".
Ποιος θα τραγουδήσει τελικά στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης; Το ερώτημα αυτό απασχόλησε σήμερα αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες αναπαρήγαγαν ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso για το θέμα.


Η εκδήλωση αναμένεται να γίνει στις 30 Νοεμβρίου στη συμπρωτεύουσα, και όπως είναι αναμενόμενο, η κυβέρνηση ποντάρει πολλά σε αυτήν, καθώς πρόκειται για ένα έργο που ολοκληρώνεται έπειτα από 18 χρόνια.

Όπως προκύπτει όμως από το δημοσίευμα της εφημερίδας, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στο υπουργείο Πολιτισμού και το Μαξίμου για τον τραγουδιστή που θα εμφανιστεί στη συναυλία.

"Ο... μερακλής πρωθυπουργός "έκοψε τον Διονύση Σαββόπουλο", που ήταν η αρχική πρόταση υπουργών του, και έκλεισε τον αγαπημένο του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Ο λουλουδοπόλεμος μεταξύ των κυβερνητικών για το πρόσωπο που θα ανοίξει τη φιέστα κατέληξε στον Αντώνη, που είναι προφανώς πιο δημοφιλής, πολύ λαοπρόβλητος και ένας λαϊκός τραγουδιστής γέννημα θρέμμα της πόλης" επισήμανε το επίμαχο ρεπορτάζ, που ανέφερε ότι κύκλοι του υπουργείου Πολιτισμού ήθελαν τον Σαββόπουλο για το "πάρτι", αλλά επιλέχθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής "με πρωθυπουργικό δάκτυλο".

"Η σχέση του αοιδού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει κάποιο βάθος χρόνου. Και ο πρωθυπουργός τού έχει κάνει επανειλημμένα προτάσεις να κατέβει στην πολιτική, αλλά και ο τραγουδιστής, όταν του ζητείται, στηρίζει δημόσια τον Μητσοτάκη. Αυτό έκανε και πριν από τις εκλογές του Ιουνίου του 2023, όταν ήπιε καφέ μαζί του στη Θεσσαλονίκη, σε δημόσια θέα" συνέχιζε το δημοσίευμα.

Το παρασκήνιο


Σύμφωνα με την Χριστίνα Κοραή, όντως έγινε μία σύσκεψη για τα εγκαίνια του Μετρό. "Ο πρωθυπουργός μας είχε πει στη Θεσσαλονίκη ότι θα είναι ένα τριήμερο πάρτι για την πόλη και ότι θα είναι και ο ίδιος παρών εκεί" υπενθύμισε η δημοσιογράφος στην εκπομπή "Live News".

Στο τραπέζι της σύσκεψης "έπεσαν" και τα ονόματα των επωνύμων που θα προσκληθούν στα εγκαίνια. Πρόκειται για πρόσωπα που συνδέονται με την πόλη, ανάμεσά τους και ηθοποιοί που ζουν στην Αθήνα αλλά κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη ενώ, όπως τόνισε η πολιτική συντάκτρια, -επικαλούμενη τις πηγές της- το όνομα του Διονύση Σαββόπουλου "έπεσε" πρώτο στη λίστα, αλλά των προσκεκλημένων και όχι αυτών που θα τραγουδήσουν.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου