ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σάλος με την Μπαντόσα: Η κίνησή της συντρόφου του Τσιτσιπά με τα chopsticks που εξόργισε τους Ασιάτες - Ζήτησε συγγνώμη

Τα σχόλια που προκάλεσε η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν πολλά, με την Πάουλα Μπαντόσα να ζητάει, με αναρτήσεις της στη συνέχειαΑντιδράσεις και πολλά σχόλια ξεσήκωσε η Πάουλα Μπαντόσα, μετά από μία φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται να κάνει μία κίνηση με τα chopsticks στα μάτια της και η οποία θεωρήθηκε προσβλητική για τους Ασιάτες.


Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά αφού γνώρισε την ήττα στους ημιτελικούς του China Open από την Αμερικανίδα σταρ Κόκο Γκαφ, δημοσίευσε ένα "καρουζέλ" στο προσωπικό της instagram, με στιγμές της από το τουρνουά της Ασίας. Το ίδιο έκανε και ο προπονητής της που "ανέβασε" και την επίμαχη φωτογραφία.



Σε αυτήν απεικονίζεται η Μπαντόσα να κάθεται για δείπνο σε ένα κινέζικο εστιατόριο και να έχει ένα ζευγάρι chopsticks (τα ξυλάκια με τα οποία τρώνε οι Κινέζοι) στο πρόσωπό της με τα μάτια της μισάνοιχτα.

 
 




Αυτή η χειρονομία θεωρήθηκε ρατσιστική ως προς τους Κινέζους, για τα σχιστά τους μάτια. Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο προπονητής της διέγραψε την ανάρτηση.

"Συγγνώμη, έπαιζα με τις ρυτίδες μου"

Τα σχόλια που προκάλεσε η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν πολλά, με την Πάουλα Μπαντόσα να ζητάει, με αναρτήσεις της στη συνέχεια "συγγνώμη".


Σε ένα σχόλιο στο Instagram έγραψε: "Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να ερμηνευθεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν μιμούμασταν τους Ασιάτες, έπαιζα με το πρόσωπο και τις ρυτίδες μου. Λατρεύω την Ασία και έχω πολλούς φίλους Ασιάτες".

Στη συνέχεια, η Μπαντόσα απάντησε σε μια ανάρτηση για το περιστατικό στο X, όπου έγραψε: "Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν προσβλητικό ή μπορεί να σημαίνει ρατσισμό, λυπάμαι πολύ. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη και ήταν λάθος. Αυτά τα λάθη θα με κάνουν να μάθω για την επόμενη φορά. Ελπίζω να καταλάβατε… Σας αγαπώ όλους".

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου