ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Πώς βγάζει εκατομμύρια ο πρίγκιπας Harry ως απόκληρος




Εδώ και 4 χρόνια, το Παλάτι δε χρηματοδοτεί τον Harry και τη Meghan ούτε παίρνουν κάποιο "μισθό" από αυτό.
Ναι, αλλά πώς κάνουν ζωάρα στην Καλιφόρνια; Κάτι έχουν βρει να κάνουν, προφανώς.
Από το 2020, όταν δηλαδή ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να αποστασιοποιηθούν από τη βασιλική οικογένεια, η ζωή τους άλλαξε ριζικά. 
Σταμάτησαν να "εργάζονται" ως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και παρόλο που η μετάβασή τους από τη βασιλική οικογένεια σε κάτι που θυμίζει εμάς τους κοινούς θνητούς, κατάφεραν να δημιουργήσουν εκατομμύρια μέσω διαφόρων εγχειρημάτων.


Από συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με κολοσσούς της ψυχαγωγίας μέχρι επενδύσεις σε εταιρείες ευεξίας, οι δύο "αποστάτες" έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να ευδοκιμούν στον επιχειρηματικό κόσμο εκτός των τειχών του παλατιού. Ας δούμε όμως, πώς ακριβώς βγάζει λεφτά το ζεύγος, τώρα που δεν είναι "μόνιμοι κάτοικοι" Μπάκιγχαμ. 
Όπως θα διαπιστώσεις, περισσότερο ενεργό ρόλο έχει η Meghan, παρά ο Harry.


 
 
Από τη στιγμή που αποφάσισαν να αποποιηθούν των βασιλικών τους καθηκόντων, ο στόχος τους ήταν ξεκάθαρος: να αποκτήσουν οικονομική ανεξαρτησία και να ξεφύγουν από την πίεση των μέσων ενημέρωσης που τους περιέβαλλε τους ίδιους όσο έμεναν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι, το ζευγάρι μετακόμισε στο Montecito της Καλιφόρνια και άρχισε γρήγορα να χτίζει μια νέα ζωή γεμάτη από επιχειρηματικές ευκαιρίες. Τα σκαμπανεβάσματα που είχαν να αντιμετωπίσουν ήταν αναμενόμενα.
Ίδρυμα Archewell: Το πρώτο μεγάλο στοίχημα των Sussex

Ένα από τα πρώτα βήματά τους προς την οικονομική ανεξαρτησία ήταν η δημιουργία του Archewell Foundation, ενός οργανισμού που προωθεί διάφορους κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέσω αυτού του ιδρύματος, το ζευγάρι έχει ασχοληθεί με θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος όπως η ψυχική υγεία, η τεχνολογία και η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο ενδιάμεσο, συνάντησαν διάφορες δυσκολίες, όπως μία πρόσφατη ειδοποίηση που έλαβαν από τον Γενικό Εισαγγελέα της Καλιφόρνια, αλλά ευτυχώς για τους ίδιους μπόρεσε να διευθετηθεί προτού δημιουργήσει πραγματικό ζήτημα.

Όπως και να έχει, το Ίδρυμα Archewell παραμένει ένας σημαντικός πυλώνας για τις φιλανθρωπικές δράσεις του ζευγαριού. Μέσω του οργανισμού, ο Harry και η Meghan έχουν παραμείνει προσηλωμένοι στο να έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, ακόμη κι αν η επιτυχία του είναι δύσκολο να μετρηθεί με σαφήνεια. Παρόλα αυτά, δεν είναι αυτή η βασική πηγή των εσόδων τους.
Η αστρονομική συμφωνία με το Netflix

Σχεδόν αμέσως μετά τον απογαλακτισμό τους από το παλάτι και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020, οι Sussexes υπέγραψαν συμφωνία αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix. Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει δύο παραγωγές: Το Harry & Meghan, ένα ντοκιμαντέρ για την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια και το Heart of Invictus που εστιάζει στους τραυματίες βετεράνους, ένα θέμα που πάντα συγκινούσε τον πρίγκιπα Harry.


Πρόσφατα δημοσιεύματα παρεμπιπτόντως, αναφέρουν ότι το ζευγάρι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον κόσμο της ψυχαγωγίας, με τις επικρίσεις να κάνουν λόγο για έλλειψη εμπειρίας και αυστηρό έλεγχο των έργων τους. Παρόλο που από το 2023 έχουν ανακοινωθεί νέα πρότζεκτ που αφορούν μία σειρά για τη χαρά της μαγειρικής και μία ακόμη για το polo, δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας και γι' αυτό υπάρχουν φήμες ότι ενδέχεται να μη γίνουν και ποτέ.
Spotify, η συμφωνία που ναυάγησε

Λίγο μετά το Netflix, προέκυψε και η συμφωνία ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify για την παραγωγή podcasts. Το μοναδικό έργο που προέκυψε από αυτή τη συνεργασία ήταν το Archetypes, μια σειρά 12 επεισοδίων με οικοδέσποινα τη Meghan, στην οποία ασχολούνταν με τα γυναικεία στερεότυπα έχοντας διάσημους καλεσμένους, όπως η Serena Williams και η Paris Hilton. Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, η συνεργασία έληξε άδοξα την ίδια χρονιά, πιθανότατα λόγω έλλειψης παραγωγικότητας από την πλευρά των Sussexes.

Η κατάρρευση της συμφωνίας με το Spotify οδήγησε σε κάποια δημόσια κριτική, συμπεριλαμβανομένου ενός αμφιλεγόμενου σχολίου από το στέλεχος του Spotify Bill Simmons, ο οποίος τους αποκάλεσε "απατεώνες" . Από την πλευρά της η Meghan, φέτος ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη Lemonada Media χωρίς όμως, να έχει γίνει γνωστό τι ετοιμάζουν.
Οι επενδύσεις στην Clevr Blends

Πέρα από τον τομέα της ψυχαγωγίας, η Meghan έχει επίσης πραγματοποιήσει επενδύσεις σε πιο παραδοσιακούς τομείς. Τον Δεκέμβριο του 2020, ανακοίνωσε την υποστήριξή της στην Clevr Blends, μια εταιρεία που εστιάζει στην ευεξία και χρησιμοποιεί cruelty-free συστατικά.

Μάλιστα, εξήρε την ολιστική προσέγγιση της ιδρύτριας Hannah Mendoza και δήλωσε υπερήφανη που υποστηρίζει μία επιχειρηματία που έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα προϊόν που προάγει την υγεία και την ευεξία.

Παρότι δε συζητήθηκε όσο οι προαναφερθείσες συνεργασίες, η Meghan πάντα ήθελε οι πηγές των εσόδων τους να προέρχονται από σκοπούς που αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές της αξίες.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν στην προσπάθειά τους για οικονομική ανεξαρτησία, ο Harry και η Meghan δε δείχνουν να πτοούνται ούτε στο ελάχιστο. Με νέα πρότζεκτ στα σκαριά και σαφή πρόθεση να συνεχίσουν να διερευνούν επιχειρηματικές ευκαιρίες, από ό,τι φαίνεται, οι Sussexes δε σκοπεύουν να καταθέσουν τα όπλα σύντομα. Η μετάβασή τους από βασιλείς σε επιχειρηματίες ήταν ένας δρόμος γεμάτος σκαμπανεβάσματα, αλλά έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να προσαρμόζονται και να ευδοκιμούν ακόμα και σε αχαρτογράφητα για εκείνους νερά.

 esquire.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου