ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ (ΔΑΚ Γρεβενών) 15:οο

Γηπεδούχοι: Δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (με Βισαλτιακό και Θερμαϊκό) είναι πολλά για τον Πυρσό, που στο ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο Αναγέννηση θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο νικηφόρο... μονοπάτι, προκειμένου να αναπτερώσει τις ελπίδες του για διεκδίκηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Στα πλάνα του Ανδρέα Παντζιαρά δεν συμπεριλήφθηκε ο τραυματίας ..
Κουρδάκης, αντιθέτως επιστρέφει από τιμωρία ο Φιρινίδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζιώρα και Βελώνη που ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις την τελευταία στιγμή. Στην 20άδα της ομάδας των Γρεβενών μετέχουν οι Σουμουλίδης, Στουρνάρας, Νάιντος, Κάλφας, Σερέτης, Χατζής, Γκαρόζης, Δουλκερίδης, Μπανούσης, Τζιώρας, Χατζηβασιλειάδης, Φιρινίδης, Αλεξανδρής, Κουρουθιανάκης, Γουνελάς, Γκέτσιος, Γεωργίου, Γιακάκογλου, Δούμας και Βελώνης.
Φιλοξενούμενοι: Με στόχο να διαφυλάξει το +4 από τη δεύτερη θέση θα επιδιώξει η Αναγέννηση Επανομής στην έδρα του Πυρσού Γρεβενών. Πέρα από τον τραυματία Αρχοντίδη, εκτός μάχης για το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη τέθηκε και ο Κογκολέζος Λαντού Τουμπί, καθώς μεσοβδόμαδα έχασε αρκετές προπονήσεις (είχε μεταβεί σε Γερμανία και Βέλγιο για προσωπικά ζητήματα) με αποτέλεσμα να κριθεί ανέτοιμος από τον έμπειρο τεχνικό. Την αποστολή της ομάδας της Επανομής για το ματς στα Γρεβενά απαρτίζουν οι Κόσογλου, Σαμαράς, Χουνουζίδης, Αποστολίδης, Γκλάμοσακ, Βαγγέλη, Μπακάλης, Δεμιρτζόγλου, Δαμιανίδης, Διαμαντίδης, Κοπούνοβιτς, Μαλαμής, Σακκάς, Σιαντρόπουλος, Παπατζίκος, Θεοδωρίδης, Πιτσόκος, Κανούλας, Γ. Μπαλασάς και Μπουζίκος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπουρμασόπουλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχαλόγλου (Πέλλας), Βαφειάδης (Καρδίτσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου