ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών με τον Υφυπουργό Οικονομίας - Αρχίζουν να εξοφλούνται οι εργολάβοι


 
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρο Αρναουτάκη είχε χθες ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η χρηματοδότηση του Ειδικού Προγράμματος Ανασυγκρότησης Δυτικής Μακεδονίας...
  (Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ).
 Ο κ. Χαντάβας ενημέρωσε τον Υφυπουργό για το μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε στο Ν. Γρεβενών με το Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ στο οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση ενέταξε πολλά έργα με ελάχιστες ή ακόμα και μηδενικές πιστώσεις. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι περισσότεροι Δήμοι του Νομού να μη προκηρύξουν κανένα έργο και όσοι Δήμοι συμβασιοποίησαν έργα, οφείλουν μεγάλα χρηματικά ποσά στους εργολάβους, στους οποίους δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας.
 Επίσης ο κ. Χαντάβας ενημέρωσε τον κ. Αρναουτάκη για την απόφαση της 2ης συνδιάσκεψης του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την οποία όλοι οι εργολάβοι της Δυτ. Μακεδονίας αποφάσισαν να απέχουν από τη δημοπράτηση έργων του Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ έως την εξόφληση των οφειλόμενων λογαριασμών.
 Ο Υφυπουργός δήλωσε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, το Υπουργείο ενέκρινε 3.000.000 € για τη χρηματοδότηση του Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ , ούτως ώστε να εξοφληθούν όλοι οι εργολάβοι.
Σήμερα ο κ. Χαντάβας , με αντιπροσωπεία Αγροτών του Νομού, επισκέπτεται ξανά την κα Μπατζελή για να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Ας βρεθεί λύση. Τα προβλήματα πάντως δεν είναι τωρινά. Χρονίζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου