ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Οκτώ σφαίρες στο σώμα του 25χρονου - 'Επεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού;-Ποιός ήταν ;- Ποιοί ήταν οι ληστές; ( Ο ένας ήταν κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας και ο άλλος στις φυλακές των Γρεβενών) -Οι δύο κακοποιοί υποστηρίζουν ότι ο 25χρονος δεν πέθανε από δικά τους πυρά

 

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο 25χρονος Νίκος Τότης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών και όχι από τα οπλισμένα χέρια των αδίστακτων κακοποιών που μετέτρεψαν χθες σε πεδίο μάχης την γειτονιά στον Βύρωνα...
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 8 σφαίρες που δέχθηκε ήταν από την πλευρά των αστυνομικών οι οποίοι πιθανότατα τον πέρασαν για έναν από τους κακοποιούς. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μάλιστα πληροφορίες, ακούστηκε ένας αστυνομικός να λέει στους συναδέλφους του: "Τον έφαγα!"

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που συνελήφθησαν χθες μετά το μακελειό στο Βύρωνα. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. 

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, ληστειών κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, απόπειρας ανθρωποκτονίας που αφορά ληστεία που είχαν διαπράξει στο Ναύπλιο, διακεκριμένων κλοπών, αποδράσεων και διακεκριμένης κατοχής όπλων και εκρηκτικών.


Την οδύνη του για το θάνατο του 25χρονου πολίτη και τη λύπη και την συντριβή των εντολέων του, οι οποίοι, όπως είπε, τονίζουν πως «δεν έχουν ευθύνη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου» εξέφρασε ο δικηγόρος τους Σάκης Κεχαγιόγλου.
Οι δύο κακοποιοί υποστηρίζουν ότι ο 25χρονος δεν πέθανε από δικά τους πυρά, κάτι που, όπως λένε, θα αποδειχθεί από τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Ομολογούν τις ληστείες και υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί, χωρίς να τους προειδοποιήσουν άνοιξαν πυρ εναντίον τους.
Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, οι δύο δράστες έριξαν χειροβομβίδες τη στιγμή που στην περιοχή δεν υπήρχε κανένας πολίτης και μετά από λίγο είδαν τον 25χρονο να πέφτει κάτω.
Μάλιστα, όπως είπε, ο ένας εκ των δύο εντολέων του αισθάνεται υπεύθυνος για το θάνατο του 25χρονου και για το λόγο αυτό προτίθεται να αναλάβει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια να μεγαλώσει το παιδί του.
Ποιός ήταν ο άνθρωπος που έπεσε νεκρός;
Ο 25χρονος Νίκος Τότης είναι πατέρας ενός μωρού και ήρθε στην Ελλάδα από τη Β. Ήπειρο, σε ηλικία επτά ετών.



Βγήκε στη δουλειά από τα δεκαπέντε του χρόνια και σήμερα, εργαζόταν σκληρά ως βοηθός υδραυλικού, για να μη λείψει τίποτα στη γυναίκα του και στο μωρό τους.

Ποιοι ήταν οι αδίστακτοι κακοποιοί;
Ο ένας ήταν κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας και ο άλλος στις φυλακές των Γρεβενών.


Ο πρώτος είχε δραπετεύσει από τις φυλακές της Λάρισας στις 27 Νοεμβρίου του 2009 παραβιάζοντας 8ήμερη άδεια. Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 26 χρόνων και 10 μηνών για ληστείες.


Ο δεύτερος ήταν δραπέτης από τo Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, 4 μέρες νωρίτερα. εκεί είχε μεταχθεί από τις φυλακές των Γρεβενών για να εμφανισθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.


Απέδρασε χρησιμοποιώντας όπλο που είχε κρύψει συνεργός του, στις τουαλέτες του Τμήματος. Με αυτό είχε απειλήσει τους Αστυνομικούς και διέφυγε.


Αδίστακτος κακοποιός και αυτός με σωρεία ληστειών στο ενεργητικό του. Είχε συλληφθεί στις 21-11-2007 στη Θεσσαλονίκη και σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία για 37 ληστείες σε βάρος Τραπεζών και ΕΛ.ΤΑ.

Από αυτές οι 14 είχαν γίνει στην Αττική.

Και οι δυο απ' οτι φαίνεται μετά την απόδρασή τους είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους και δεν είχαν καθίσει με σταυρώμενα χέρια.

  
   *  Στις 07-01-2010, λήστεψαν το λογιστήριο του εργοστασίου επεξεργασίας πορτοκαλιών με την επωνυμία « GEFRA », το οποίο βρίσκεται στο 6ο χλμ Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου - Αργους, όπου πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους.
  
   *  Στις 27-01-2010, το κατάστημα της EUROBANK στηνν Κόρινθο. Εκεί, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Βγαίνοντας και στην πορσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών.
  
   *  Στις 22-01-2010 το υποκατάστημα της «ΕΘΝΙΚΗΣ» τράπεζας, που βρίσκεται επί της οδού Στρ. Ν. Ρόκκα 65 στη Μάνδρα. Εκεί ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων πελάτες και υπαλλήλους. Φεύγοντας πυροβόλησαν στον αέρα πέντε ή έξι φορές για εκφοβισμό.
  
   *  Στις 12-02-2010, έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της τράπεζας « EUROBANK », επί της Λ. Θηβών αρ.464 στο Ίλιον. Μπήκαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και από μία πελάτισσα.
  
   *  Στις 17-12-2009, λήστεψαν την φαρμακευτική εταιρεία με την επωνυμία « ALAPIS MEDICAL & DIAGNOSTICS Α.Ε», που βρίσκεται επί της οδού Ζαλόγγου 9 στον Αλιμο.
  
   Επίσης έχουν διαπράξει άλλες 9 ληστείες σε βάρος Τραπεζών, 1 σε ΕΛ.ΤΑ., 3 ληστείες σε βάρος εταιρειών, και άλλες κλοπές με συνολική λεία 220.000 ευρώ.


Είχαν ολόκληρο οπλοστάσιο

Στην κατοχή τους βρέθηκαν:
   * δύο χειροβομβίδες,
  
   * ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA CZ 99 και
  
    * ένα πιστόλι μάρκας USP , το οποίο αφαιρέθηκε από Αστυνομικούς στο Μαρούσι την 15/02/2010.

-   Στο κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 KALASHNIKOV με γεμιστήρες πλήρεις με 30 φυσίγγια.


-  Επίσης σε απόσταση 500 μέτρων περίπου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο (μάρκας PEUGEOT ) το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους μετά τον αφοπλισμό των αστυνομικών στο Μαρούσι.


-   Σε έρευνα που έγινε στο κρησφύγετο των δύο κακοποιών, στην οδό Φλέμινγκ 86 στο Βύρωνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  
   * 4 KALASHNIKOV με γεμιστήρες πλήρεις με (30) φυσίγγια έκαστος και φυσίγγιο στη θαλάμη,
  
   * 5 επιπλέον γεμιστήρες πλήρεις με 30 φυσίγγια έκαστος,
  
   * 1 δίκαννο κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη γεμάτο με δύο φυσίγγια,
  
   * 10 κιλά εκρηκτική ύλη ΤΝΤ με 22 ηλεκτρικούς πυροκροτητές και 5 κοινούς πυροκροτητές,
  
   * 8 μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι,
  
   * μεταλλικοί συνδετήρες καλωδίων,
  
   * 25 χειροβομβίδες διαφόρων τύπων,
  
   * 345 φυσίγγια όπλου KALASHNIKOV ,
  
   * φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
  
   * 2 πομποδέκτες ενδοεπικοινωνίας,
  
   * 5 κουκούλες full - face ,
  
   * 3 βαριοπούλες,
  
   * διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (σκύλες, πριόνια, σιδηροτροχοί κ.λ.π.),
  
   * κλειδιά αυτοκινήτων καθώς και άλλα αντικείμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου