ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

"Ο Καραγκιόζης προφήτης, της αποκριάς"


Οι φιγούρες του Ευγένιου Σπαθάρη ζωντάνεψαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ν.Α. Γρεβενών «Πέτρος Σιούλης» και στους δρόμους της πόλης των Γρεβενών τις ημέρες της Αποκριάς, χαρίζοντας στιγμές γέλιου σε μικρούς και μεγάλους. Ο μοναδικός Τάκης Βαμβακίδης ...
και οι συνεργάτες του, πιστοί στους δρόμους που χάραξε ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης, έβγαλαν τις φιγούρες του έξω από τον Μπερτέ, και με το έργο "Σκιών Καμώματα... ο Καραγκιόζης Προφήτης" μας παρουσίασαν ένα μοναδικό Καραγκιόζη να «προφητεύει» την καθημερινότητα όπως μόνον αυτός μπορεί και το κάνει επί σειρά ετών, κάνοντας το δάκρυ γέλιο γεμίζοντας τις ψυχές μας με ευφορία και ελπίδα.

Η παράσταση και η γενικότερη τριήμερη παρουσία του κ. Τάκη Βαμβακίδη και των συνεργατών του στην πόλη των Γρεβενών, ήταν ενταγμένη στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Αποκριάς της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών και του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης που για πρώτη φορά διοργάνωσαν πολιτιστικά δρώμενα στην περίοδο της Αποκριάς για τους μικρούς τους φίλους.

Ανάμεσα στο ένθερμο κοινό ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, ο Γενικός Γραμματέας και η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κ. Μαρκόπουλος και κα. Πέτρου.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών από φέτος, καθιερώνει πολιτιστικά δρώμενα στη περίοδο της Αποκριάς για τους μικρούς της φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου