ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ο Ολυμπιακός έριξε... τριάρα στην Τρίπολη και έφτασε στο -3 από τον Παναθηναϊκό - Αναλυτικά το παιχνίδι:

Μετά τον... καταστροφικό Γενάρη, ο πρωταθλητής επιστρέφει δριμύτερος, βάζοντας «φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας. Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες και πειστικές εφετινές εμφανίσεις του, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την δύσκολη έδρα της Τρίπολης και κέρδισε... με 3-1 τον Αστέρα.
Οι «ερυθρόλευκοι», σημείωσαν τρίτη διαδοχική νίκη και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το «δώρο» της Καβάλας, μειώνοντας στους τρεις τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ενώ ξαναβρέθηκαν στην 2η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε αναδείχθηκε ο Λούα Λούα, που με δύο προσωπικά του τέρματα οδήγησε τον Ολυμπιακό στην επιτυχία, με τον Στολτίδη να είναι ο σκόρερ του άλλου τέρματος. Για τον Αστέρα είχε μειώσει προσωρινά ο Εντερ. Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει, αφού στο 8' οι Πειραιώτες κέρδιζαν ήδη 2-0.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Ολυμπιακός. Γνωρίζοντας για την βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι και ευτύχησαν στο πρώτο 10λεπτο να πετύχουν δύο τέρματα.
Με εξαιρετική ατομική ενέργεια και εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του, ο Λούα Λούα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ.

Οση ώρα οι γηπεδούχοι ήταν ακόμα... ζαλισμένοι, ο Στολτίδης με δυνατό αριστερό έδωσε αέρα δύο τερμάτων και οι ερυθρόλευκοι έχτισαν στέρεες βάσεις για το διπλό.
Πριν τα δύο γκολ, ο Ολυμπιακός είχε προειδοποιήσει με τον Μαρέσκα, ενώ άξιο αναφοράς πως υπήρξαν χλιαρές διαμαρτυρίες για οφσάιντ, στο δεύτερο γκολ των πειραιωτών.

Μετά το τέταρτο και ενώ η βροχή δυνάμωνε, η ομάδα του Μπάντοβιτς έδωσε χώρο και οι γηπεδούχοι, που έδειξαν να συνέρχονται από το αρχικό σοκ, ανέλαβαν πρωτοβουλία.
Πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, ο Εντερ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Νικοπολίδης τον κέρδισε (κι εδώ υπάρχουν διαμαρτυρίες, αυτή τη φορά για ανατροπή και πέναλτι).

Λίγα λεπτά αργότερα, η προσπάθεια του Βίλτσες δεν ανησύχησε τον έλληνα τερματοφύλακα, αλλά στο 33' ο Εντερ δεν αστόχησε. Τσέζαρεκ και Βίλτσες συνεργάστηκαν και ο Βραζιλιάνος με ιδανικό τελείωμα, μείωσε προσωρινά. Ο Ολυμπιακός όμως είχε τον Λούα Λούα σε μεγάλα κέφια.

Ο κογκολέζος συνδυάστηκε με τον Ντάτολο στο 39' και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Αναστασόπουλου, γράφοντας το 3-1.
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Βλάχος θέλοντας να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του και έριξε στη μάχη τον Ουντότζι. Ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε εκ νέου και αρκάδες ανέλαβαν αμέσως την πρωτοβουλία.

Ο Βίλτσες δημιουργούσε προβλήματα στον Ραούλ Μπράβο, αλλά ο Αστέρας μόνο με κάποια στημένα έκανε αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Νικοπολίδη.
Η αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών λειτουργούσε σωστά και δεν επέτρεψε να απειληθεί ουσιαστικά η εστία του 39χρονου τερματοφύλακα.

Πλησιάζοντας στο τέλος, ο Βλάχος χρησιμοποίησε όποιο επιθετικό όπλο είχε (Ρίος, Καούνος), ενώ ο Μπάντοβιτς, αφού φρέσκαρε την επίθεση με Μήτρογλου, προσπάθησε να διασφαλίσει τα μετόπισθεν, δίνοντας βοήθειες στα άκρα με Λεονάρντο και Γκαλίτσιο.

Οι παίκτες του ωστόσο, δεν φαίνονταν να πιστεύουν στην ανατροπή και τα τελευταία λεπτά απέκτησαν μορφή διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός κράτησε διατηρούσε εύκολα το προβάδισμα των δύο τερμάτων και τελικά, αφού πέρασε από μία δύσκολη έδρα, μείωσε την διαφορά στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Το φιλμ του αγώνα...

2' Ο Ντάρμπισιρ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Αστέρα, σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

4' ΓΚΟΛ 0-1: Λάθος στην άμυνα του Αστέρα, ο Λούα Λούα έκλεψε τη μπάλα, βγήκε στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Αναστασόπουλο για το 0-1.

8' ΓΚΟΛ 0-2: Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του Ολυμπιακού, έξω από την περιοχή του Αστέρα, ο Στολτίδης έκανε το σουτ και η μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου που αυτή τη φορά φάνηκε να είχε λάθος αντίδραση.

17' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να μειώσει, όταν ο Έντερ βγήκε τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη και ο Έλληνας πορτιέρο έσωσε τον Ολυμπιακό με εντυπωσιακή απόκρουση.

18' Καλό σουτ του Καρντόσο έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

33' ΓΚΟΛ 1-2: Ωραίο γύρισμα του Σέζαρεκ από δεξιά προς το ύψος του πέναλτι, ο Έντερ, κατάφερε με μία ντρίμπλα να ξεφύγει από τον Ζεβλάκοφ και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Νικοπολίδη.

36' Δυνατό σουτ από τον Ραούλ Μπράβο, η μπάλα έφτασε συρτά στην αγκαλιά του Αναστόπουλο, ο οποίος λόγω της βροχής, την έχασε, αλλά την μπόκαρε με δεύτερη προσπάθεια προ του Ντάρμπισιρ.

40' ΓΚΟΛ 1-3: Στην κόντρα ο Ολυμπιακός, η μπάλα έφτασε στον Λούα Λούα έξω από την περιοχή από αριστερά, αυτός έκανε ένα καταπληκτικό σουτ και η μπάλα... αναπαύτηκε στην αριστερή γωνία της εστίας του Αναστασόπουλου.

45' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Νικοπολίδης έδιωξε με τις γροθιές.

51' Εκτέλεση φάουλ του Βίλτσες από δεξιά, ο Νικοπολίδης μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία.

76' Ωραία ατομική ενέργεια του Έντερ από αριστερά, ξέφυγε από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, σούταρε, η μπάλα στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

85' Σέντρα από αριστερά, λάθος έξοδος του Αναστασόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Λούα Λούα από δεξιά και με τον πορτιέρο του Αστέρα εξουδετερωμένο, έβγαλε τη σέντρα, αλλά έδιωξε σωτήρια ο Φυτανίδης σε κόρνερ.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)

Κίτρινες: Φυτανίδης - Μαρέσκα, Στολτίδης, Μήτρογλου

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (76' Ρίος), Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι (46' Ουντότζι), Φυτανίδης, Καρντόσο, Καρέρα, Σέζαρεκ, Βίλτσες, Έντερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα (84' Γκαλίτσιος), Λεντέσμα, Στολτίδης, Λούα Λούα, Ντάτολο (80' Λεονάρντο), Ντάρμπισιρ (58' Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου